Haberler

    Sarhoş Musun Yürü Git!

    Akhisar maçı sonrası gözlemci Oğuz Arıkal'a sert ifadeler kullanan Fatih Terim, tedbirli olarak disiplin kuruluna sevkedildi.

    Soyunma odasında karşılaştığı Arıkal'ın yanına gidip pozisyonlarla ilgili şikayette bulunan G.Saray hocasının "Derdimi kime anlatacağım, dağlara taşlara mı? Benim canım yanmış sizin umurunuzda değil" dediği, daha sonra da "Bana ukalalık yapma. Hepiniz ukalasınız. Sarhoş musun nesin, yürü git" şeklinde daha ağır biçimde söylemlerini sürdürdüğü belirlendi.

    Akhisarspor maçından sonra karşılaşmanın gözlemcisi Oğuz Arıkal'a sportmenliğe aykırı ifadeler kullandığı gerekçesiyle Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, disiplin kuruluna sevk edildi.
    Sarı-kırmızılı ekibin 2-0 yenilerek kupaya veda ettiği yarı final maçının sonrasında soyunma odasında karşılaştığı Arıkal'ın yanına gidip pozisyonlarla ilgili şikayette bulunan Terim'in, "Derdimi kime anlatacağım, dağlara taşlara mı? Benim canım yanmış sizin umurunuzda değil" ifadelerini kullanırken, daha sonra da "Bana ukalalık yapma. Hepiniz ukalasınız. Sarhoş musun nesin, yürü git" şeklinde daha ağır biçimde söylemlerini sürdürdüğü belirlendi.
    1 ila 3 maç ceza
    Söz konusu diyaloga şahit olan karşılaşmanın temsilcileri Haydan Özdemir ile Selçuk Küçükoğlu'nun olayı rapor ettikleri bildirilirken, deneyimli hoca dün akşam saatlerinde "tedbirli" olarak PFDK'ya sevk edildi.
    Disiplin Talimatı'nın "Sportmenliğe aykırı hareket" başlıklı 36. maddesine göre sevki yapılan Terim'e 1 ila 3 maç arası ceza gelebileceği kaydedildi. PFDK'nın bugün yapacağı olağanüstü toplantıda Terim'e ceza çıkması durumunda, tecrübeli hoca Alanyaspor maçında kulübede yer alamayacak. Bu arada disiplin müfettişliği aynı maç sonrası Galatasaray idarecisi Şükrü Hanedar'ı da aynı talimat hükümleri gereği tedbirli olarak PFDK'ya gönderdi. Hanedar da 1 ile 3 maç arası ceza alabilecek.

    Öte yandan hak mahrumiyeti cezası öngörülmediği takdirde Terim ve Haznedar'a, 13 bin liradan 65 bin liraya kadar para cezasına hükmedilebilecek.
    ]
    ]
    ]
    ]
    ]
    ]
    ]
    ]
    ]
    ]
    ]
    ]
    ]
    ]
    ]
    ]
    ]
    ]
    ]
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor? #9917 Sergen Yalçın Beşiktaş ile anlaştı mı? 1 Dolar alış ve satış ne kadar? Kapalıçarşı Dolar fiyatı ne kadar? CANLI Dolar kuru! ANKET GELDİ: AK Parti neden kaybetti? AK Parti yerel seçimde neden oy kaybetti, ilk sırada ne var? #128204 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil olacak mı? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 29 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Anneler gününe özel sözler neler? Anneler günü için anlamlı, kısa mesajlar! Anneler Günü hediye fikirleri neler? #128144 El yapımı anneler günü hediyesi ne yapılır? Anneler Günü Hediyesi ne olur? Şehmus Özer kimdir, neden öldü? Şehmus Özer hangi takımlarda oynadı? 29-30 Nisan Bursa'da elektrik kesintisi olacak mı? Bursa'da hangi mahallede, nerede elektrik kesintisi olacak? Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında ne oldu? Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçında şike mi oldu? Hangi ülkede İspanyolca konuşan sayısı daha fazladır? Kim Milyoner Olmak İster'de soruldu; Meksika, Arjantin, İspanya... Anneler Günü ne zaman, kaç gün kaldı? #128144 2024 Anneler Günü hangi güne denk geliyor? Aycan Yanaç sevgilisini kimle yakaladı? Aycan Yanaç olayı nedir, sevgilisi ne yaptı? Kobra Murat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kobra Murat kaç yaşında, nereli? Kobra Murat biyografisi! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor mu? #128141 Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım ne zaman evlenecek?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title