Haberler

Samsunspor Süper Lig'e yükseldi

Güncelleme:

Samsunspor, 1. Lig'de en yakın takipçisi Eyüpspor'un mağlubiyetiyle Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, takımı 20 maçlık yenilmezlik serisiyle lig üstüne taşıdı.

SAMSUNSPOR

Samsunspor, Spor Toto 1'inci Lig'deki en yakın takipçisi Eyüpspor'un Gençlerbirliği'ne sahasında 2-0 mağlup olmasının ardından ligin bitimine 6 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantiledi. Karadeniz ekibi, bu sonucun ardından 11 sezon sonra Süper Lig'e çıkma başarısı gösterdi. Samsunspor'un Süper Lig'e çıkışı, hem kentte hem de İstanbul'da coşku ile kutlandı. İstanbul Samsunsporlular Derneği, Başkan Yüksel Yıldırım ile birlikte büyük sevinç yaşadı. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu ise 7'nci sırada aldığı takımı 20 maçlık yenilmezlik serisiyle Süper Lig'e taşıma gururu yaşadı. Eroğlu, 12 yıllık kariyerinde 3'üncü şampiyonluğunu elde etmiş oldu.

Rıza Kayaalp'in hedefi, efsane Rus güreşçinin altın madalya rekorunu egale etmek

Rıza Kayaalp: Avrupa rekorunu kırıp kazanamadığım olimpiyat şampiyonluğunu kazanmak istiyorum

"Avrupa'da en çok madalya alan sporcu olmak istiyorum"

Özer Hurmacı: Takım savunmasına yardım etmem gerektiğini düşündüm

"Takımın modu düştü, oyuna girme kararı aldım"

"Bursaspor'un amacı her maçı kazanmaktır"

Milli güreşçilerin hedefi ramazan bayramında çifte bayram yaşatmak

Ali Cengiz: Hedefimiz altın madalya

Adem Burak Uzun: Bayramda Türkiye'ye bir madalya kazandırabiliriz

EUROLEAGUE KADINLAR DÖRTLÜ FİNALE DOĞRU

12.30 EuroLegue Kadınlar Dörtlü Final'de mücadele edecek olan Fenerbahçe Alagöz Holding, ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, Familia Schio ve USK Praha takımlarının başantrenörleri ve takım kaptanlarının yer aldığı basın toplantısı düzenlenecek.

GALATASARAY

Sarı-kırmızılılarda Kayserispor maçının hazırlıkları tamamlanacak.

FENERBAHÇE

Sarı-lacivertliler, MKE Ankaragücü karşılaşmasının çalışmaları sürecek.

BEŞİKTAŞ

Siyah-beyazlılarda Trabzonspor maçı hazırlıkları devam edecek.

SPOR TOTO 1. LİG

16.00 Rizespor - Sakaryaspor

20.30 Altay - Altınordu

PFDK VE TAHKİM KURULU

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) ve Tahkim Kurulu kararları açıklanacak.

HAKEMLER AÇIKLANACAK

Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli olacak.

UEFA AVRUPA LİGİ ÇEYREK FİNALİ

19.45 Feyenoord (Hollanda) - Roma (İtalya)

22.00 Juventus (İtalya) - Sporting Lizbon (Portekiz)

22.00 Manchester United (İngiltere) - Sevilla (İspanya)

22.00 Bayer Leverkusen (Almanya) - Union Saint-Gilloise (Belçika)

UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ ÇEYREK FİNALİ

19.45 Gent (Belçika) - West Ham United (İngiltere)

22.00 Lech Poznan (Polonya) - Fiorentina (İtalya)

22.00 Anderlecht (Belçika) - AZ Alkmaar (Hollanda)

22.00 Basel (İsviçre) - Nice (Fransa)

BASKETBOL

Euroleague

20.00 Crvena Zvezda - Fenerbahçe Beko

- EuroCup Son 16 Turu

19.45 Türk Telekom Spor - Brescia Leonessa

VOLEYBOL

Şampiyonlar Ligi Kadınlar

19.00 Fenerbahçe Opet – VakıfBank

BİLARDO

Avrupa Bilardo Şampiyonası heyecanı Antalya'da sürüyor. Türk sporcular milli takımlar artistik bilardoda altın madalya için ter dökecek

CİMNASTİK

Antalya Spor Salonu'nda düzenlenen 10. Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası devam edecek.

TENİS

Türkiye Tenis Federasyonu ev sahipliğinde gerçekleştirilen Billie Jean King Cup Tenis Turnuvası Antalya'da devam ediyor.

GÜREŞ

14.00 Hırvatistan'ın Zagreb kentinde 17-23 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası öncesi Türkiye Güreş Federasyonu medya günü organize edecek.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Eroğlu Samsunspor Eyüpspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title