Haberler

Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale kalacak 4 takım belli oluyor

Güncelleme:

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş müsabakaları bugün ve yarın oynanacak maçlarla başlıyor.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en büyük turnuvası olarak kabul gören Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler bugün ve yarın oynanacak maçlar sonunda belli olacak.

SON 4 BİLET BELLİ OLACAK

İlk maçlar sonunda Manchester City 3, İnter ve Real Madrid 2, Milan ise 1 gollük skor avantajları ile rövanş maçlarına çıkıp bu avantajlarını 90 dakika korumaya çalışacaklar.

Tüm maçlar TSİ 22:00'de başlayacak ve çeyrek final rövanş maçlarının programı ve ilk maç skorları şu şekilde;

18 Nisan 2023 22:00
Chelsea – Real Madrid (0-2)
Napoli – Milan (0-1)

19 Nisan 2023 22:00
Bayern Münich – Manchester City (0-3)
İnter – Benfica (2-0)

FİNAL İSTANBUL'DA

2023 UEFA Şampiyonlar Ligi finali, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Bu sezonun en iyi iki Avrupa takımı finalde kozlarını Türkiye'de paylaşacaklar. Daha önce 2005 yılında İtalyan temsilcisi Milan ile İngiliz temsilcisi Liverpool arasında gerçekleşen ve hala akıllarda kalan final mücadelesine ev sahipliği yapmış olan bu stadyumda ikinci kez final oynanacak.

FİNAL 10 HAZİRAN'DA

Final tarihi ise 10 Haziran 2023 olarak seçildi. Avrupa futbolunun en önemli iki kulübü10 Haziran gecesi Avrupa'nın kulüp bazında ki en büyük kupasını almak için İstanbul'da karşı karşıya gelecekler.

Kaynak: Haberler.com / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title