Haberler

Sait Karafıtınalar: "Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık"

Güncelleme:

- Sait Karafıtınalar: "Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık" Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, deplasmanda Altınordu'ya 2-0 kaybettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada hak ettikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

- Sait Karafıtınalar: "Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık"

İZMİR - Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, deplasmanda Altınordu'ya 2-0 kaybettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada hak ettikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Spor Toto 1. Lig'in 30. hafta maçında Adanaspor, deplasmanda Altınordu'ya 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, açıklamalarda bulundu.

Karafırtınalar, "Rakibi tebrik ediyoruz, çok önemli bir maçı kazandılar. Maçın ilk yarısına baktığımızda devreye 3 farklı skorla girebilirdik ama maalesef çok net pozisyonları gole çeviremedik. Deplasmanda Altınordu takımına karşı bunları gole çeviremiyorsan ikinci yarı seni cezalandıracağı belli bir şeydi. Bunu biliyorduk ve devre arasında konuştuk. Ancak ikinci yarıda beklediğimizin daha altında oynadık. Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık. Çok üzgünüz. Hem play-off şansımızı zora soktuk, hem de düşme potasıyla puan farkımız eridi. Bundan sonraki maçlar çok daha zor olacak. Bu maçı unutup önümüzdeki Balıkesirspor maçına odaklanarak bu sıkıntılı ortamdan çıkmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title