Haberler

Sadettin Saran, Fenerbahçe başkanlığına aday oldu

Güncelleme:

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Fenerbahçe Kulübü başkan adaylığı için aday olduğunu açıkladı. Saran, "Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için yola çıkıyoruz." sözlerini sarf etti.

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Fenerbahçe başkan adaylığı ile ilgili çalışmaları nedeniyle İstanbul Ticaret Odası Meclisi'nden ayrıldığını açıkladı. Saran, Fenerbahçe başkanlığına aday oldu.

İTO'nun mart ayı meclis toplantısında konuşan Sadettin Saran, Odanın bir parçası olmaktan onur duyduğunu ifade ederek, bu köklü kurumdaki kısa mesaisinde çok kıymetli insanlar tanıdığını söyledi.

Sadettin Saran, Fenerbahçe başkanlığına aday oldu

"FENERBAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPMAK İÇİN YOLA ÇIKIYORUZ"

Odanın ülke için önemine değinen Saran, "Geldiğimiz noktada Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığı adaylığımla ilgili çalışmalar nedeniyle İTO meclisinden üzülerek ayrılmak durumundayım. Sizlere veda ederken burada gördüğüm samimiyeti hiçbir zaman unutmayacağımı ifade etmek istiyorum. Sevgili dostlarım, ekibimle birlikte Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için yola çıkıyoruz. Bu uğurda yalnızca Fenerbahçe'nin değil, aynı zamanda Türk sporunun, olimpik sporcularımızın başarısı için çalışacak, ülkemizin ismini Avrupa'da ve Olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil edecek planlar ve hayallerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

ALİ KOÇ NE DEMİŞTİ?

Haziran ayında yapılacak seçimli genel kurul hakkında da konuşan Ali Koç, "Başkanlığımın devamıyla ilgili teveccühünüze teşekkür ederim. Allah'ın izniyle inşallah haziran ayında yeni bir başkanımız ve yönetim kurulumuz olacak. Bu kararımın Fenerbahçe'nin hayrına olduğuna inanın.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (23)

Erhan Sarac:

Azizden sonra bu takım şampiyonluk göremez ancak tff destek çıkarsa olur

136
125
yanıtYanıtla
Alperen:

Erhan Sarac:Doğrusöylüyorsun çünkü Fenerbahçenin fetögibi birdesteği yokki sırtını ona dayasın.

yanıt212
yanıt126
cemil adıyaman:

Saran gelsin, Ali Koç Fenerbahçe tarihinin en başarısız başkanıdır

141
39
yanıtYanıtla
Iyi Adam:

ali koç tan çok daha faydali olur

133
44
yanıtYanıtla
levent yilmaz:

Sadettin saran fener coşturur süper haber

83
40
yanıtYanıtla
Cevdet Karaduman:

Sayın ali koç fenerbahçe tarihinin en zengin ve en başarısız başkanı olarak tarihe adını yazdırdı.

97
26
yanıtYanıtla
Tekin avci:

Aziz Yıldırım büyük başkan

89
13
yanıtYanıtla
Köksal Çelik:

Mehmet büyükekşi aday olsun yaptıklarından sonra hakediyor

35
48
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Birakmakta bir erdemliktir. Olmuyor, Olmadi, Olmayacak. Bay bay hepiniz.

68
8
yanıtYanıtla
süleyman koç:

olum siz ali koçu ciddiye aldınızmı gerçekten...o blöf yapıyordu... aklınca bu sezon güzel sonuçlar alıyoryor fenertakımı... fener şampiyon olursa ,oda ben bırakıyordum ama çok ısrar var diyip devam edicek görürsünüz..ama gel görki gs şampiyonluğuk ipini elinde tutuyor

48
17
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title