Haberler

    Beşiktaşlı Babel, Bursaspor Maçı Sonrası Röportajı Yarıda Bıraktı

    Güncelleme:

    Bursa'da Beşiktaş'ın tek golünü atan Ryan Babel, maçtan sonra "Çok duygusal durumdayım. Aptalca bir şey söylemek yerine en iyisi bir şey söylemeyeyim." deyip röportajı bitirdi.

    Bursa'da Beşiktaş'ın tek golünü atan Ryan Babel maçtan sonra yaptığı kısa açıklamada şaşkınlık yaratan ifadeler kullandı.

    Yaşanan puan kaybı nedeniyle son derece üzgün olan Hollandalı yıldız, "Şu an çok duygusal bir durumdayım. Maçla ilgili aptalca bir şey söylemek yerine en iyisi bir şey söylemeyeyim" dedi, ardından röportajı sonlandırdı.

    BEŞİKTAŞ 4 MAÇTA DA GOL YEDİ

    Beşiktaş, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 4 maçta da kalesini gole kapatamadı. Tolga Zengin, Utku ve Karius'un kalede olduğu 4 maçta toplamda 6 gol yendi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Ryan Babel Beşiktaş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (4)

    ne önemi var:

    YARIS YENİ BASLIYOR ACELE YOK SAKİNNNN

    5
    1
    yanıtYanıtla
    kayserili:

    BİSİ ŞU FİKRET BAŞKANA SATMADAN PARA KAZANMAKTA VAR ANLATSIN NASILMI CENK TOSUN 23 MİLYONA SATIDI ŞAMPİYONLUK GİTTİ 16 MİLYON ORDAN GİTTİ ŞAMPİYONLAR LİGİ GİTTİ 25 MİLYON ORDAN ETTİMİ 41 MİLYON HANGİSİ BÜYÜK 23 MÜ 41 Mİ CENK DURAYDI KESİN ŞAMPİYONDU BEŞİKTAŞ ŞİMDİ KALECİYİ VE DEFANSTAN BİRİNİ SATI DAHA 4 HAFTADA 2 MALUBİYET ALDI GALİP GESEYDİ 5, 4 MİLYON ALACAKTI

    3
    1
    yanıtYanıtla
    zaza:

    7 puan 1mac yenildi 2 degil takimda ilk yari ruh yoktu resmen

    yanıt1
    yanıt0
    sansal:

    3 kaleci toplam 6 gol yemişse tek başına herhangi biri kaç gol yer :) cevap 18

    1
    2
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title