Haberler

Rıza Çalımbay: "Oyuncularımı kutluyorum"

Güncelleme:

- Rıza Çalımbay: "Oyuncularımı kutluyorum" Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: "Oyundan hiçbir zaman kopmadık" "Tam bir Avrupa maçı oldu" DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Slavia Prag maçının ardından, "Çok güzel bir maç oldu, çok çekişmeliydi.

- Rıza Çalımbay : "Oyuncularımı kutluyorum"

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay :

"Oyundan hiçbir zaman kopmadık"

"Tam bir Avrupa maçı oldu"

SİVAS - DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Slavia Prag maçının ardından, "Çok güzel bir maç oldu, çok çekişmeliydi. Tam bir Avrupa maçı oldu. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Uefa Avrupa Konferans Ligi G Grubu ilk hafta maçında Çekya temsilcisi Slavia Prag ile 1-1 berabere kalan Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulundu.

Çalımbay, "Gruptaki oynadığımız en kuvvetli takımdı. Biz de tabii ki maçtan mutlaka puan ve puanlar almamız gerekiyordu. Maça kötü başladık ve gol yedik ama hiçbir zaman maçtan kopmadık. Takımımım mükemmel şekilde mücadele etti. Çok çekişmeli bir maç oldu. Esas maçlar bundan sonra başlayacak. Hazır olmayan arkadaşlarımız var, onlar da hazır olunca bu gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Çok güzel bir maç oldu, çok çekişmeliydi. Tam bir Avrupa maçı oldu. Oyuncularımı kutluyorum" açıklamasında bulundu.

"Gelen taraftarlar iyi mücadele etti"

Bir gazetecinin, "Taraftarı bugün nasıl buldunuz? Tribünler çok dolu değildi" şeklindeki sorusuna Çalımbay, "Beklediğimiz taraftar değildi yine çok iyiydiler. İyi de destek verdiler. Gelenler büyük bir destek verdi. Bugünkü taraftardan dolayı mutlum. Az olur, öz olur. Şunu söylemem lazım, saat 12'yi geçti, cuma gününe girdik. Maçta oynayanlara yarın idman yaptırmamız mümkün değil. Pazar günü de lig maçı oynayacağız. Saati de 17.00'de. Bari bu saate vermeyin. Bir gün dinlenme ile bu oyuncuları maça çıkarmak çok doğru değil. Maçı pazartesiye alabilirlerdi. Ne kadar dinlenirlerse iyi. Bizim bir sürü sakatımız var, yetiştirme şansımız sıfır. Bu olmaması gereken bir şey" yanıtını verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi Rıza Çalımbay Slavia Prag Sivasspor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title