Haberler

Rıdvan Dilmen'den şampiyonluk yorumu: Kitabı yazılmalı, okullara verilmeli

Güncelleme:

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Medipol Başakşehir'in 2019/20 sezonu şampiyonluğunu değerlendirdi ve turuncu lacivertli ekibin bu başarısının bir kitap olması gerektiğini söyledi.

Medipol Başakşehir, Süper Lig'de 33. hafta maçlarının ardından şampiyonluğunu ilan etti. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ise yaptığı değerlendirmede turuncu lacivertli kulübün başarısının kitabının yazılması gerektiğini dile getirdi.

Başakşehir'i tebrik ederek sözlerine başlayan Rıdvan Dilmen, "Dünyada örneği var mı bilmiyorum, az seyircili şampiyon başka kulüp var mı onu da bilmiyorum. Burada önemli olan Başakşehir'in gerçekten yıllardır söylüyorum 'Başakşehir nedir?" diye bir kitabı yazılması lazım, okullara verilmesi lazım. Nasıl bu çocuk doğmuş, büyümüş, teknik direktör, başkan istikrarı... Ekonomik olarak da seyircisiz oynuyorsunuz" dedi.

ÖNEMLİ TRANSFERLER

Dilmen, Başakşehir'in transfer politikasına da vurgu yaptı ve "20-30 milyon euroluk satış yapıyorsunuz. İrfan Can Gençlerbirliği'nde ben buradayım derken Göksel Gümüşdağ alıyor. Robinho'yu 1,5 sene kullanacağım diyip alıyor. Demba Ba yolda dolaşırken ben alıcam dedi. Manchester City'nin bekini alıyorsun boştayken. Bunlar çok önemli. Trabzonsporlular da kızmasın, 4-3'lük mağlubiyet normal. Oyuncular da inanamıyor bir saatten sonra. 2 kez elektrikler kesildi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Başakşehir Haberler

500

Yorumlar (14)

ne diyo:

NE KİTABI. SPONSOR YOK TARAFTAR YOK PARA ÇUVALLLA. BUNUN MU KİTABINI YAZACAKSN. YALAKALIĞI BIRAK. NE O TFF DE BAŞKAN OLMAK İÇİN YALAKALIĞA MI BAŞLADIN

15
9
yanıtYanıtla
Abdurahman Gödeş:

O kitaba, seyirci ve yayın geliri çok az olan bu kulübün nasıl kaynak sahibi olduğunu ve hakem hatalarından en az etkilenen kulüp olmayı nasıl becerdiğini cesurca yazmazsan o kitap tutmaz Rıdvan hocam.

14
2
yanıtYanıtla
camış:

taraftarı olmayan iki üç yıllık yeni kurulmuş bir takım şampiyon oluyorsa bu onun değil, 4 büyükleri yönetenlerin başarısıdır

13
1
yanıtYanıtla
gökhan:

camış 4 büyükler dışında ki eski takımlar niye başaramadı. hadi onada birşey uydurun. hakkını verin insanların boş yapmayın.

yanıt1
yanıt0
GARİ:

çöpçülerden, hurdacılardan, kartonculardan taraftar mı olur lo.

yanıt0
yanıt0
adil:

Başakşehir geçen sene de şampiyon oldu ama hakemler izin vermedi.

4
10
yanıtYanıtla
SAHTE:

had lan ordan saçmasapan konuşma sadece sus.

yanıt0
yanıt0
miharbi:

Normalde 200-300 kişiyle maçlarını oynayan takım. salgın da boş türbinler avantaj yakaladılar. futbolcuların hiç birisi büyük takımlarda başarılı olamaz.

7
0
yanıtYanıtla
Kibar Adam:

Hadi Orden.....aslinda sizler için özel kitap yapilmali ve bedava dagitmali. Para kazanmak için çok dümen çeviriyorsunuz.

5
2
yanıtYanıtla
BABA KARTAL:

Evet kitabı yazılmalı yıllar evvel bir yerlerden desteklenen isimsiz bir takıma yurt ici ve yurt disi sponsorluklar gelmesi seyircisiz forma satışsız nasıl oluyor incelenmeli..100 yılda bir olacak durum oldu pandemi ile seyircisiz oynamak onlara yaradı.. göreceğiz seviye atlayabileceklerdi ridvan bey

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title