Haberler

Rıdvan Dilmen'den Olaylı Derbi Yorumu: Temizlenmeyen Eller Var

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, FB - BJK maçında çıkan olaylarla ilgili "6-7 yıldır sporda temizlenmeyen eller var. Bu eller kırılmazsa, kesilmezse bu olaylar sürer." dedi.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının 57'nci dakikasında oyun durdu. Beşiktaş'ın yedek kalecisi Tolga Zengin, yedek kulübesinin arka tarafında yer alan sarı lacivertli taraftarlar ile sözlü tartışmaya girdi.

Araya girmeye çalışan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kafasına tribünlerden sahaya atılan yabancı madde isabet etti. Şenol Güneş'te herhangi bir yaralanma gözükmezken, tecrübeli teknik adam şiddetli gelen yabancı maddenin kendisine isabet etmesi ile yerde kaldı.

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen olayları değerlendirdirirken, şu ifadeleri kullandı:

"TFF YASA İLE UĞRAŞACAĞINA BUNLARI DÜZELTSİN"

"Trabzon'da kurşulanma. Bu sportif bir olay mı? Şenol Güneş'in kafasına isterse ciklet gelsin, fark etmez. Yasa ile uğraşacaklarına bir takım şeyleri düzeltsinler.

"TEMİZLENMEYEN ELLER VAR"

Detayları incelenir inşallah. Daha reklamlar bu. Bismillah bakalım. Bu süreçler böyle kolay süreçler değil. 6-7 yıldır spora el atılan eller var. Temizlenmeyen eller var. Bu eller kırılmazsa, kesilmezse bu olaylar sürer. Her camia için geçerli. Her sportif ve sportif alan dışında da bu eller kesilmeli. Yarısı bile kesilmedi daha. Sporun içine her şeyi soktular maalesef. Bir de böyle açık kanalda maç. Büyük camialar maç yapıyor. Mis gibi!"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Şenol Güneş Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

navajho:

haberde hala bir yaralanma gözükmezken diyor PES daha nasıl bir yaralanma olmalı?

7
2
yanıtYanıtla
onder yesil:

yaralanma yok basta dıkatlı bak soyunma odasından sonra cıktı yazık futbolda ıyıce sogutular eyyy senol hoca fenerle trabzonu dusman etıgın yetmıyor besıktasla fenerıde dusman etın

yanıt2
yanıt4
CAN DEP:

Önce namuslu diye gecinen namusuz futbol yorumcusu şarlatanlar temizlensin

6
1
yanıtYanıtla
gerçekler:

ne kadar pislik varsa temizlenmeli senden başlayarak

4
2
yanıtYanıtla
aaaaaaaaaa:

fb - gs yi kapatın ancak o zaman futbolun kara lekesi temizlenir. biri idarenin azınlık psikolojisiyle haraket ediyor. diğeri fetönün elinde torinolu şabanı bile ihraç edemediler. .

4
2
yanıtYanıtla
kayseri:

bunu biliyorsun o zaman Rıdvan dilmen o isimleri de açıklasana ne oldu canım benim hani domra dobur ve dürüsttünüz ya

4
1
yanıtYanıtla
takım çirkef yorumcusuda çirkef:

Hadi ordan fenerli olduğunu her yerde belli ediyon azizin maaşlı yorumcusu rıdvan

3
2
yanıtYanıtla
ADANALI:

YASEMİN SEN NE İÇTİN GERİ RIDVAN SANA NE YAPMIŞ SUSACAK KİŞİ SENSİN KAPA ÇENENİ

0
3
yanıtYanıtla
metin:

birazda siz yorumcular mehter gazını az verirseniz iyi olur

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

biliyorsan rıdvan efendi sen temizlesene bu eller kim sence fenerbahçenizdedir siz yenilmeye ve sizden daha iyi oynayan takımlara karşı bir zaafınız var hemen sahada sıkıştığınız zaman şiddete başvuran ve buna taraftarıda katan bir takımsınız. . bence seni yorumculuktan fenerbehçeyide ligden atmalı. . .

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title