Haberler

Real Madrid'li Vinicius, Türk model Elif Aksu ile reklam filminde oynadı

Güncelleme:

Türk model Elif Aksu, geçtiğimiz aylarda adının aşk dedikodusuna karıştığı Real Madrid'in genç yıldızı Vinicius Jr. ile reklam çekimi için kamera karşısına geçti. Real Madrid'in Barcelona'yı 2-0 mağlup ettiği El Clasico sonrası yıldız futbolcunun galibiyeti Türk modelle kutlaması dikkat çekmişti.

Türk model Elif Aksu, geçtiğimiz aylarda adının aşk dedikodusuna karıştığı Real Madrid'in genç yıldızı Vinicius Jr. ile reklam çekimi için bir araya geldi. Aksu o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Türk model, geçtiğimiz aylarda Real Madrid'in Barcelona'yı 2-0 mağlup ettiği El Clasico'yu Santiago Bernabéu'da tribünden takip etmişti ve İkili maçtan sonra hem Madrid'in galibiyetini, hem de Vinicius Junior'ın golünü birlikte kutlamıştı. O anları Instagram hesabından paylaşan futbolcu, Elif Aksu için "arkadaşım" ifadesini kullansa da hikayedeki "kalp" detayı dikkatlerden kaçmadı. O gönderinin ardından akıllara gelen ilk soru "acaba aşk mı yaşıyorlar?" olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Elif Aksu Madrid Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

cizre:

yolda görsen zencinin yüzüne bakmassın nalet olası para nelere kadirsin bu kadınlarda gurur diye bir şey yok nedir bu lüks yaşama sevdası anlamadım kıyamet yakında kopacak.

44
6
yanıtYanıtla
?:

Elif Aksu, 1992 yılında dünyaya gelen Türk asıllı Avusturalyalı mankendir. Elif Aksu, 2017 yılında İspanya''nın ünlü tatil merkezi İbiza’da yaptığı bir kazayla tanındı. Aksu, tatile çıktığı İbiza’da sevgilisinin 500 bin Euro’luk Ferrari’si ile kaza yaptı. Daha sonra, yine 44 yaşındaki Suudi asıllı sevgilisinin jetiyle kaçmaya çalışırken, polise yakalandı. Kadının para derdi yokki ırkcılık yapmayalım.

yanıt3
yanıt5
ercan:

şimdi şu cocuk sokakta saat satsaydı kimse yüzüne bakarmıydı. Ah ulan paraa

28
0
yanıtYanıtla
XXX:

YETENEK

yanıt1
yanıt0
Misafir:

Futbolcu olmasa şu tipe kim bakar

23
2
yanıtYanıtla
Serdar:

Evet artık uzaya cıkabılırız

24
0
yanıtYanıtla
Yusuf:

Bende deprem oldu sandım.. Oysaki reklam çekilmiş. İnsan bi haber verir reklam çekeceğiz yer yerinden oynayacak hazırlıklı olun der. Anlayış kalmamış insanlarda...

7
1
yanıtYanıtla
DE AYRI:

DE AYRI

yanıt1
yanıt0
FARK:

Normalde bi halta yaramazlar

6
2
yanıtYanıtla
Ankara:

Yer yerinden oynamış...mete ışıkara nerde

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title