Haberler

Real Betis Başkanı Haro: Biz Galatasaray'a 5 milyon Euro ödemedik

Güncelleme:

Real Betis Kulübü Başkanı Angel Haro, Galatasaray'dan transfer ettikleri Cedric Bakambu için çarpıcı iddialarda bulundu. Haro, 5 milyon euro ödeme yaptıklarını ancak bu miktarın içerisinde oyuncunun maaşının da olduğunu belirtti. Haro, transferde bulunan bonuslarla ilgili de, kulüp tarihinde eşi benzeri görülmemiş başarılar elde etmeleri gerektiğini söyledi. Galatasaray ise Bakambu'nun transferini KAP'a 5 milyon euro garanti ücret ve 5.050.000 euro şarta bağlı bonus ile duyurmuştu.

Real Betis Kulübü Başkanı Angel Haro, Galatasaray'dan aldıkları Cedric Bakambu transferi için çarpıcı iddialarda bulundu. Kulüp başkanı Haro, Bakambu transferi için Galatasaray'a 5 milyon euro ödemediklerini, o paranın içerisinde oyuncunun maaşının da olduğunu söyledi.

Real Betis Başkanı Haro, biz Galatasaray'a 5 milyon Euro ödemedik

"SATAN HER ZAMAN DAHA PAHALIYA SATTIĞINI SÖYLER"

Marca gazetesine röportaj veren Real Betis Kulübü Başkanı Haro, "Bir süredir buralardasınız ve bunun nasıl bir şey olduğunu biliyorsunuz, satan mümkün olduğu kadar pahalıya sattığını, satın alan ise mümkün olduğu kadar ucuza aldığını söylemeye çalışıyor. Gerçek şu ki, rakamlarla yalan söylemiyoruz, ödediğimiz miktarın bir kısmı oyuncunun maaşını içeriyor" dedi. Transferde bulunan bonuslarla ilgili de Haro, "Bonusların gerçekleşmesi için kulüp tarihinde eşi benzeri görülmemiş başarılar elde etmemiz gerekiyor. Umarım bonusları ödemek zorunda kalacak kadar başarılı oluruz" dedi.

Real Betis Başkanı Haro, biz Galatasaray'a 5 milyon Euro ödemedik

GALATASARAY TRANSFERİ NASIL DUYURMUŞTU ?

Galatasaray Cedric Bakambu'nun Real Betis'e transferini KAP'a şöyle bildirmişti "Profesyonel Futbolcumuz Cedric Bakambu'nun transferi konusunda Real Betis Balompié SAD ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Real Betis Balompié SAD, Şirketimize net 5.000.000 Euro garanti ücret ile net 5.050.000 Euro tutarında şarta bağlı bonus ödeyecektir"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cedric Bakambu Galatasaray Real Betis Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

ERTAN IŞIK:

BALON PATLADI :)

153
43
yanıtYanıtla
uğur baş:

ne fark eder sonuçta kar etti

yanıt43
yanıt64
Ferhat KILIÇ:

Yeni balon şişiririz :):) şaka bi yana kap’a yalan yanlış haber veriliyorsa şayet, bu elbette gündemde olmalı.

yanıt69
yanıt15
ercan gurbhetchi:

italya balonu gibi mi:))) algıcısporlar:) adam ztn 5 milyon gs ye ödeyeceğiz diyor maaş ödemeyceğiz. Onu da gs ödedi ztn. 750 bin e alıp 5 milyon a sattı gs:) paraya bak. kimileri de mahkemelik oluyor oyuncularıyla :)

yanıt9
yanıt5
Alina Lopez:

GS nin sahtekarlığı zaten bilinen birşey. Şike, teşvik, kara para ne ararsan var yüzsüzlerde.

70
33
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

resmi şikeciler için uefa nın resmi sitesine bakacaksın. uefa sitesinde şikecilerin ismini açıklıyor:))

yanıt20
yanıt22
Serkan Özcan:

Sahtekarlık kanlarında var şaşırmadım

63
35
yanıtYanıtla
Fatih Araç:

Her isleri kolpacino

67
30
yanıtYanıtla
slim shady:

Bu arkadaşların yaptıkları diğer transferlerde araştırılmalı. Sasha boey olayında bile kim bilir neler oldu!

38
18
yanıtYanıtla
eymen şener:

Kulüpler zarar etmedik algısı yapıp devlette ağlıyorlar dolar kuru bizi bitirdi diye bahis den sonra futbol çirkin bir oyuna döndü futbolcuların aldığı paralar bile yalan dolan İleride hükümette futboldan elini çektiğinde yönetici bile bulamayacaklar kendi aramazida bir lig olacak

19
5
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title