Haberler

    PSG Şampiyonluğa Yürüyor: 3-0

    Güncelleme:

    Fransa Ligi'nin 32. hafta maçında PSG, sahasında Reims'i 3-0 mağlup etti.

    Sakatlığı devam eden Zlatan Ibrahimovic'ten yoksun Reims'i konuk eden Paris Saint-Germain, evinde zorlanmadan 3-0 kazandı.

    Maça baskılı başlayan PSG'de 15. dakikada Thiago Silva'nın indirdiği topa Cavani sert vurdu. Top savunmadan döndü. 23. dakikada ise Reims atağında Fortes'in ceza sahası dışında şutu az farkla auta çıktı. 29. dakikada sağ çaprazdan kaleyi düşünen Pastore, savunmaya takıldı.

    Maçın 35. dakikasında yine Fortes ile etkili gelen Reims sonuç alamadı. 43. dakikada Van Der Wiel'in sağdan ortasını iyi takip eden Cavani, arka direkte yakın mesafeden topa dokundu ve golü attı. Bu gol ilk yarının da skorunu belirledi: 1-0.

    PSG, ikinci yarıya golle başladı. 48. dakikada Digne'nin ortasında Lucas kafayı vurdu ve top direkten döndü. Pozisyonun devamında Mandi topu kendi ağlarına gönderdi: 2-0.

    52. dakikada Fortes'in cepheden sert şutunu kaleci Sirigu kurtardı. 59'da Menez'den pası alan Cabaye'nin şutu çok az farkla auta çıktı. 74'te PSG atağında Rabiot'nun ceza sahası içerisinden şutunu kaleci kurtardı. Maçın 89. dakikasında Lavezzi'nin ortasına ters bir vuruş yapan Mandi topu kendi ağlarına gönderdi ve maçın skorunu belirledi: 3-0.

    Bu sonucun ardından lider PSG puanını 79'a yükseltirken Reims 44 puanda kaldı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Paris Saint Germain Thiago Silva Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title