Haberler

Podolski ortalığı karıştırdı! Dönere yaptığı okkalı zam tepki çekti

Güncelleme:

Almanya'da restoran zinciri kuran eski Galatasaraylı Lukas Podolski, dönere yaptığı zam nedeniyle ülkesini karıştırdı. Enflasyonun iki katı zam yapan Podolski tepki çekti.

Galatasaray'ın eski futbolcularından Lukas Podolski, 2018'de ülkesi Almanya'da restoran zinciri kurmuştu. 10'dan fazla döner dükkanı olan Podolski'nin son zamanlarda yaptığı zamlar gündeme taşındı.

Podolski Almanya'yı karıştırdı! Dönere yaptığı okkalı zam tepki çekti

90 SENT ZAM

6 euro sattığı dönerin fiyatı tartışılırken 90 sent daha zam geldi. Akşam'da yer alan habere göre; Podolski'nin dönere yüzdelik dilimde enflasyonun üzerinde zam yapması tepkileri de beraberinde getirdi.

Podolski Almanya'yı karıştırdı! Dönere yaptığı okkalı zam tepki çekti

"PODOLSKİ'YE İŞLEM YAPILSIN"

Almanya'da vatandaşlar Podolski'nin zamlarına isyan etti. 36 yaşındaki futbolcu ise artan maliyetlerden dert yandı. Almanya'da mart ayında enflasyon %7.3 olarak bildirilmişti. Enflasyonun iki katına yakın zam yapan Podolski'ye soruşturma açılmasını isteyenler dahi var.

"AYAĞINIZ ALIŞSIN"

Restoran zincirini açtığında, "Para önemli değil, ayağınız alışsın" paylaşımı yaptığında büyük destek gören Podolski, sosyal medyada da tepki gördü.

Podolski Almanya'yı karıştırdı! Dönere yaptığı okkalı zam tepki çekti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lukas Podolski Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (5)

güvensel:

vay be 90 cent'e ülke ayağa kalkıyor bizde bir gece de %500 zam geliyor bir şeye

76
26
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

6 Euro yani 6 birim , bizde ise 20 TL yani 20 birim , Almanya sudan ucuz kimse orada şunu bunu yerken hesap yapmaz ama Türkiye’de yaparız

54
23
yanıtYanıtla
Ramazotti Xxx:

İyide dostum kimse dünyada hammadeyi tl ile satmıyor onun için adamların parası ölçü olarak kullanıyor euro 27 ülkenim ortak para birimi 27 ülkenin gücü bi nevi ..dünyanın her yerinde gecerli.tl oylemi ..

yanıt5
yanıt3
serdar sağıroğlu:

ALMANYA ASGARİ ÜCRET 1500 EURO/6=250 PAKET TÜRKİYE ASGARİ ÜCRET 4250TL/20=212,5 PAKET. ALINABİLİYOR.

19
32
yanıtYanıtla
Davut DOĞRU:

Adamlardaki bilince bakar mısın? Vay be.. 6 doları 6.9'a çıkardığı için adamı topun ağzına koyup bir de soruşturma açılsın diyorlar. Enflasyona paralel zam yapılıyormus onlarda. Biri çıkıp da Almanya bizi kıskanıyor diyerek temel ihtiyaca yüzde 300-400 zam yapmayı biliyor ama...

39
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title