Haberler

    Pistorius Davası Bbg'ye Döndü

    Güney Afrika'da yalnızca Oscar Pistorius'un davasıyla ilgili 24 saat yayın yapacak bir kanal kuruluyor.

    Güney Afrika'nın en büyük kablolu TV yayıncısı olan MultiChoice, Oscar Pistorius'un davasına özel bir kanalı 2 Mart tarihinde yayına sokacağını açıkladı.

    Ampute Olimpik sporcu Oscar Pistorius hakkında, geçtiğimiz yıl 14 Şubat'ta kendi evinde kız arkadaşını öldürdüğü gerekçesiyle açılan dava devam ediyor. Pistorius davası için geçici süreliğine kurulan kanal, yayına 3 Mart'ta Pretoria'da görülecek duruşmadan bir gün önce başlayacak.

    MultiChoice yaptığı açıklamada, tarihlerinde bir haber içeriği için ilk kez özel kanal kurulduğunu, daha önce bu uygulamanın yalnızca 'Idols' ve ülkemizde 'Biri Bizi Gözetliyor' (BBG) olarak bilinen 'Big Brother' gibi eğlence programları için yapıldığını belirtti.

    Duruşmanın TV ekranından canlı olarak yayınlanıp yayınlanmayacağı ise henüz netlik kazanmadı. Şu ana kadar yapılan duruşmalara kameraların girmesine izin verilmemişti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Oscar Pistorius Güney Afrika Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title