Haberler

Pınar Karşıyaka, Ewe Baskets Oldenburg'u mağlup etti

Güncelleme:

Pınar Karşıyaka, Basketbol Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Ewe Baskets Oldenburg'u yıldız oyun kurucusu McCollum'dan yoksun olmasına rağmen evinde 85-83 yenmeyi başardı.

Ergin KARATAŞ / İZMİR,

AVRUPA'da bu sezon ilk hedefini finaller olarak belirleyen Pınar Karşıyaka, Basketbol Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Ewe Baskets Oldenburg'u yıldız oyun kurucusu McCollum'dan yoksun olmasına rağmen evinde 85-83 yenmeyi başardı, 2'de 2 yapıp zirvedeki yerini korudu.

Üstünlüğün her periyot el değiştirdiği maçta ilk bölümde 10 sayı farkla yenik duruma düşüp, ikinci periyotta 13 sayı öne geçen Karşıyaka, üçüncü periyodu yine yenik kapatmasına rağmen son bölümde taraftarının müthiş desteğiyle galibiyete uzandı. Grupta evindeki ilk 2 maçta fire vermeyerek çok önemli eşikleri aşan yeşil-kırmızılı ekip, ligde ve Avrupa'da iç sahadaki galibiyet serisini sürdürdü.

Şampiyonlar Ligi'nde 15 Kasım'da Fransa'da kendisi gibi 2'de 2 yapan SIG Strasbourg'a konuk olacak temsilcimiz galip gelmesi durumunda grup liderliği ve adını direkt son 16'ya yazdırma yolunda çok büyük avantaj elde edecek. Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca, Oldenburg mücadelesinin ardından, "İnanılmaz bir maçtı. Bizim için harika bir galibiyet oldu. Çok iyi oyuncuları olan, sert bir takıma karşı oynadık. Bazen çok iyi oynadık ve hücumda akıllıca kararlar verdik fakat bazen de çok basit hatalar yaptık. 18 top kaybımız vardı, bu sayı çok fazla. Yine de galibiyet için tüm takım savaştı. Bizim tüm iç saha maçlarımızı kazanmamız lazım. Bugün 1 tane galibiyet daha ekledik. Çok mutluyum, tüm oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Pınar Karşıyaka Basketbol Oldenburg Karşıyaka Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title