Haberler

Pınar Karşıyaka, Bursaspor'u rahat bir şekilde mağlup etti

Güncelleme:

Basketbol Süper Ligi'nde Pınar Karşıyaka, Bursaspor'u 95-75 mağlup ederek 6 haftada 3 galibiyetle Play-Off hattına tutundu.

Basketbol Süper Ligi'nde Bursaspor'u çok rahat bir şekilde 95-75 mağlup eden Pınar Karşıyaka bu sezon henüz dış sahada galip gelemese de evinde ligde ve Avrupa'da 5'te 5 yaptı. Ligde Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda güçlü rakipleri Fenerbahçe ve Türk Telekom'dan sonra Bursa engelini de aşan Karşıyaka, 6 haftada 3 galibiyetle Play-Off hattına tutundu. Avrupa'da da Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde evinde oynadığı 2 maçı kazanarak E Grubu'nda lider olan Karşıyaka, ligde cuma günü Büyükçekmece Basket'e konuk olacak.

Bursaspor önünde net bir galibiyet aldıklarını söyleyen Antrenör Ufuk Sarıca, "Açıkçası yorgun olduğumuz bir dönemdeyiz, bazı oyuncularımızı hafta içi fazla oynatmak zorunda kaldık. Onların bu kadar iyi performans göstermesi, kenardan gelenlerin yine oyunu aynı şekilde sürdürmeleri beni mutlu etti. Bütün maçı kontrol ettik, çok net bir galibiyet oldu. Çok dişli bir rakiple oynadık. Özellikle birebir hücumları çok iyi olan yetenekli oyunculardan kurulu bir takım. Bu bakımdan yediğimiz skor da bence çok anlamlı. Zaten hücumdaki üretkenliğimiz bence çok güzeldi, 26 tane asist yaptık. Bundan dolayı mutluyum. Güzel bir haftayı güzel bir galibiyetle kapattık" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Basketbol Süper Ligi Pınar Karşıyaka Basketbol Karşıyaka Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title