Haberler

Pierre Webo seremoni esnasında gözyaşlarına engel olamadı

Güncelleme:

PSG - Başakşehir maçı öncesinde Parc des Princes Stadı'nda tarihi anlar yaşandı. Şampiyonlar Ligi müziğinden sonra iki takım oyuncuları karışık şekilde orta saha yuvarlağının etrafında toplanıp diz çöktüler ve yumruklarını havaya kaldırarak ırkçılığı protesto ettiler. Seremoni esnasında Pierre Webo da gözyaşlarına engel olamadı.

Psg - Başakşehir maçı öncesinde Parc des Princes Stadı'nda tarihi anlar yaşandı. Şampiyonlar Ligi'nin tüyleri diken diken eden müziğinden sonra iki takım oyuncuları karışık şekilde orta saha yuvarlağının etrafında toplanıp diz çöktüler ve yumruklarını havaya kaldırarak ırkçılığı protesto ettiler. Seremoni esnasında Pierre Webo da gözyaşlarına engel olamadı.

Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanması planlanan PSG- Medipol Başakşehir karşılaşmasında yaşanan 4. hakem skandalı, ülkemizin ve tüm dünyanın gündemine oturmuştu.

Pierre Webo seremoni esnasında gözyaşlarına engel olamadı

Maçın 4. hakemi Sebastian Coltescu'nun Pierre Webo'ya ırkçı söylemde bulunmasının ardından Başakşehir sahadan çekilmişti.

Karşılaşmanın bu akşam saatlerinde yeniden başlamasından önce, iki takımın futbolcularından Webo'ya destek yağdı.

Pierre Webo seremoni esnasında gözyaşlarına engel olamadı

SAHADA DUYGU DOLU ANLAR

Yardımcı antrenör Pierre Webo ise gördüğü bu destek karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Webo'nun gözyaşlarını tutamayışı kameralara yansırken, maçı televizyondan takip eden binlerce futbolsever de Webo'yla beraber duygusal anlar yaşadı.

Pierre Webo seremoni esnasında gözyaşlarına engel olamadı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Pierre Webo Başakşehir PSG Haberler

500

Yorumlar (18)

Adil:

Türkler mhp dahi herkes ırkçılığı kınıyor. . . . . . . Ama AMED spora yaptıklarını unuttular. . . . .

7
11
yanıtYanıtla
İspirlidadas:

AMED Spor oyuncuları ve taraftarı tam bir PKK sempatizanıdır. Kim ki bu ülkenin topraklarında nefes alıp, ekmeğini suyunu içiyor ve bu ülkeye ihanet ediyorsa Allah bin türlü belasını versin. Her kim ki PKK ve diğer terör örğütlerine sempati duyuyor, destek veriyorsa Allah belasını versin. Şehitlerimizin geride bıraktıkları yetimlerin, dulların, acısının bin türlüsünü onlar yaşasın.

yanıt5
yanıt5
Adil:

ispirli dadaş: Papağan gibi ezberlemişsin cümleleri, kendine ait bir fikrin yok. . . Devlet teröründen katliamlarından bahset biraz. . .

yanıt4
yanıt3
İspirlidadas:

Sizde zerre kadar akıl olsa ülkenize sahip çıkarsınız, sırtınızı dayadığını o ülkeler size, başka bu ülkeyi bırakın başka ülkede bile devlet kurdurmaz, sizi sadece maşa olarak kullanıyor, basit örnek vereyim sana, Irak, Suriye gibi ülkeleri parçalayan sırtınızı dayadığınız ülkeler size devlet mi kurduracağını sanıyorsunuz. Sizde zerre kadar akıl olsa beşikteki bebeği katleden terör örgütünü desteklemezsiniz. PKK ya destek vermeyen Kürt kardeşlerimi katletmezsiniz. . . . .

yanıt2
yanıt2
Bursasporlu:

insanları renklerine göre ayırmak aptallıktır; ancak Enver Paşa nın ''Veba mikrobuyla dost olamazsın'' sözüde doğrudur. Bize düşmanlık eden teröristler veya saldırmak için yer arayan milletler ve devletlerede sevgi dostluk beslenemez kanaatindeyim.

9
6
yanıtYanıtla
betül:

IRKÇILIK PSİKOLOJİK BİR HASTALIKTIR

12
0
yanıtYanıtla
zaza 12:

Deniz nakiyide unutmadık amed sporun yöneticilerin ankarada yapılanlar ırkçılık değimidi

4
7
yanıtYanıtla
KRAL WEBO:

RAHAT OL BUNLAR BU DÜNYADA OLMASA ÖTEKİ TARAFTA KARŞILIĞINI FAZLASIYLA ALCAKLAR WEBO KARDEŞ TAKMA KAFANA BÖYLE ŞEYLERİ

9
0
yanıtYanıtla
yüksel:

Admin ekonomi, işsizlik gibi haberler içinde yorum açın.

8
1
yanıtYanıtla
koska:

O kadar erkek mi acaba ? :)

yanıt2
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title