Haberler

Paralimpik sporcular kütüphaneleri gezdi

Güncelleme:

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Deligöz, ASÜ Engelsiz Kütüphanesinin bilgiye erişimi kolaylaştıracak tüm teknolojik ve fiziki donatılara sahip olduğunu ve aktif şekilde hizmete devam ettiğini söyledi.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Deligöz, ASÜ Engelsiz Kütüphanesinin bilgiye erişimi kolaylaştıracak tüm teknolojik ve fiziki donatılara sahip olduğunu ve aktif şekilde hizmete devam ettiğini söyledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet yürüten paralimpik sporcular, ASÜ Engelsiz Kütüphane ile ASÜ Spor Kütüphanesini ziyaret etti. Burada kısa bir açıklama yapan Rektör Yardımcısı Prof. Engin Deligöz, kütüphanelerin spor ve sağlık alanında ihtisaslaşma çalışmaları kapsamında kurulduğunu ve alana dair önemli bir ihtiyacı karşıladığını söyledi. Kütüphanelerin kurulma sürecinde farklı kurum ve kuruluşların yanı sıra paralimpik sporcularla da görüşüldüğünü ve projenin onların fikirleriyle tesis edildiğini dile getiren Deligöz, "Spor ve Sağlık Alanında İhtisaslaşma Koordinatörlüğümüzün gayretleri ile çalışmalar hayata geçti. Emeği geçenlere bir kere daha teşekkür ediyoruz" dedi. İhtisaslaşma Koordinatörü Doç. Dr. Lalehan Akyüz de Engelsiz Kütüphanenin kopyalama, çoğaltma ve dönüştürme gibi süreçleri hızlı ve etkili biçimde yapabilen cihazlara sahip olduğunu; Spor Kütüphanesinin ise spor alanına dair yazılan bin kitaplık bir koleksiyona sahip olduğunu belirtti.

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız'ın da katıldığı ziyarette ASÜ Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Arş. Gör. Cahit Şahin, cihazlar ve diğer donatıların kullanımına dair teknik bilgiler aktardı. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aksaray Üniversitesi gençlik Aksaray Rektör Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title