Haberler

    Panzerler Az Kalsın Tekliyordu: 1-0

    Güncelleme:

    2014 Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Almanya, Şili ile karşılaştığı mücadelede zor da olsa sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

    Almanya, Şili'yi konuk ettiği maçta rakibini Mario Götze'nin golüyle 1-0 mağlup etse de, oynadığı futbolla pek tat vermedi.

    Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı pozisyonlar yaşanırken, golü bulan taraf Almanya oldu. 16. dakikada Mesut'un şık pasında ceza sahasında topla buluşan Götze, yaptığı düzgün vuruşla fileleri havalandırdı: 1-0.

    26'da Aranguiz'in pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Vidal'in müsait pozisyonda yaptığı vuruşta top az farkla dışarı gitti. İlk yarının geri kalan bölümlerinde ise gol sesi çıkmadı ve Almanya soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle girdi.

    Mücadelenin ikinci yarısında Almanya pozisyon üretme konusunda sıkıntılar yaşarken, Şili ise daha üstün olan taraftı. Konuk ekipte Vargas'ın bir şutu 61. dakikada direkten dönerken, Alexis Sanchez de 70. dakikada net bir fırsattan yararlanamadı ve 90 dakika 1-0'lık Almanya üstünlüğüyle sona erdi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Mario Götze Almanya Şili Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title