Haberler

P. Karşıyaka FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde güç sıralamasında zirvede

Güncelleme:

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde yeni sezonun başlamasıyla güç sıralaması yayınlandı ve P. Karşıyaka listenin zirvesinde yer aldı. İlk maçında Filou Oostende'yi mağlup eden P. Karşıyaka, en güçlü takım olarak gösterildi.

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde yeni sezonun başlamasıyla her yıl geleneksel olarak yapılan sezonun ilk güç sıralaması da yayınlandı ve P. Karşıyaka listenin zirvesinde yer aldı.

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi E Grubu'ndaki ilk maçında Belçika ekibi Filou Oostende'yi 94-77 mağlup ederek Avrupa macerasına galibiyetle başlayan P. Karşıyaka, her yıl geleneksel olarak FIBA Şampiyonlar Ligi tarafından yayınlanan güç sıralamasında 32 takım arasından kupayı kazanmaya aday en güçlü takım olarak gösterildi. Turnuvadaki diğer Türk temsilcilerinden TOFAŞ, 13. sırayı alırken, sezona mağlubiyetle başlayan Galatasaray 20. sırada yer aldı. Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde tarihinde ilk kez mücadele eden ve ilk hafta Breogan'a kaybeden Bursaspor ise 26. sırada kendine yer buldu.

Sıralamanın tamamı ise şu şekilde:

1. P. Karşıyaka

2. Unicaja

3. JDA Dijon

4. Lenovo Tenerife

5. PAOK

6. AEK

7. Darüşşafaka

8. Bertram Derthona Tortona

9. SIG Strasbourg

10. King Szczecin

11. Le Mans

12. Promitheas Patras

13. TOFAŞ

14. Rio Breogan

15. UCAM Murcia

16. EWE Baskets Oldenburg

17. Rytas Vilnius

18. Falco Vulcano Szombathely

19. MHP RIESEN Ludwigsburg

20. Galatasaray EKMAS

21. VEF Riga

22. Filou Oostende

23. Banco di Sardegna Sassari

24. Igokea

25. Cholet Basket

26. Bursaspor

27. Peristeri

28. BK Opava - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Basketbol Karşıyaka Oostende Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title