Haberler

Ozan Tufan, Türkiye'ye dönüyor! Acun Ilıcalı yol verirse yeni adresi Beşiktaş

Güncelleme:

Hull City forması giyen Ozan Tufan, Beşiktaş'ın yolunu tutabilir. Şenol Güneş'in Bursaspor'dan eski öğrencisine kapısının açık olduğu belirtilirken, Ozan Tufan da kulübün sahibi Acun Ilıcalı'dan Beşiktaş'a transferi için kolaylık sağlamasını istedi.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın gündeminde Ozan Tufan var. Türkiye'ye dönmek isteyen milli futbolcu, siyah-beyazlı formayı giyebilir.

AYRILMAK İÇİN ACUN ILICALI'DAN KOLAYLIK BEKLİYOR

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin formasını giyen Ozan Tufan, Beşiktaş'ın gündeminde. Şenol Güneş'in Bursaspor'dan eski futbolcusunu takımında görmek isteyeceği belirtilirken, Tufan'ın da ayrılmak için Acun Ilıcalı'dan kolaylık sağlamasını istediği aktardı.

5 MİLYON EURO DEĞER BİÇİLDİ

Ozan Tufan için Hull City, 5 milyon euro değer biçti. Şimdiye kadar Beşiktaş yönetimi resmi bir girişimde bulunmazken, milli futbolcunun kulübüyle ayrılık için anlaşması durumunda transfer için masaya oturulması bekleniyor.

Ozan Tufan, Türkiye'ye dönüyor! Acun Ilıcalı yol verirse yeni adresi Beşiktaş

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Şenol Güneş Ozan Tufan Bursaspor Hull City Beşiktaş Türkiye Güneş Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

erkan yüksel:

KIMYA BU ..besıktasın baska derdımı yok arkads

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title