Haberler

    Ozan Kabak ilk 11'e dönüyor mu? Schalke'nin Augsburg önünde iddaa oranı...

    Güncelleme:

    Bu bir ilandırSCHALKE - AUGSBURGSalgın dönüşünde Ruhr derbisine çıkan Schalke, Dortmund'a karşı gelememiş ve sahadan 4-0'lık yenilgiyle ayrılmıştı.

    Bu bir ilandır

    SCHALKE - AUGSBURG

    Salgın dönüşünde Ruhr derbisine çıkan Schalke, Dortmund'a karşı gelememiş ve sahadan 4-0'lık yenilgiyle ayrılmıştı.

    "Todibo, Sane, Nastasic" savunma üçlüsüyle derbiye çıkan TD David Wagner, Augsburg karşısında revizyona gidebilir...

    "Ozan Kabak'ın son durumuna maçtan önce bakacağız ve ona göre karar vereceğiz. Jean-Clair Todibo'nun yokluğunda ona ihtiyacımız olabilir..." diyen Wagner, Todibo dışında hücumun önemli parçası Amine Harit'ten de faydalanamayacak. Omar Mascarell ve Benjamin Stambouli de henüz iyileşmedi.

    Augsburg ise Wolfsburg'a 2-1 kaybetmiş ve son 10 lig maçında 9. kez sahadan 3 puan sevinci yaşayamadan ayrılmıştı.

    Karantina kurallarını hiçe sayıp diş macunu almak için kampı terk eden TD Heiko Herrlich de takımın başında değildi, Schalke maçıyla birlikte yeniden yedek kulübesine dönüyor...

    Bundesliga'daki tüm maçlar koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiz oynanıyor!

    İki takım arasında Schalke'nin ev sahipliğinde oynanan son 8 resmi maçta Augsburg galibiyeti bulunmuyor.

    Augsburg deplasmanda oynadığı son 5 lig maçını kaybetti, Schalke ise ligdeki son 8 maçını kazanamadı.

    %39'luk kesim geçtiğimiz hafta Dortmund'a farklı kazanan Schalke'nin, telafiyi Augsburg karşısında yapacağını düşünüyor.

    Thomas Müller'den Augsburg ağlarına nefis bir gol! İzleyelim...

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Dortmund Augsburg Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title