Haberler

Orhangazi Otomobil Festivali Otomobil Tutkunlarına Unutulmaz Bir Hafta Sonu Yaşattı

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Belediyesi, Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği ile Bursa Motor Sporları Yardımlaşma Derneği işbirliğiyle düzenlenen Orhangazi Otomobil Festivali, otomobil tutkunlarına unutamayacakları bir hafta sonu yaşattı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Belediyesi, Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği ile Bursa Motor Sporları Yardımlaşma Derneği işbirliğiyle düzenlenen Orhangazi Otomobil Festivali, otomobil tutkunlarına unutamayacakları bir hafta sonu yaşattı.

Bursa'yı geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirirken, düzenlendiği sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle kentin sosyal yaşamına da değer katan Büyükşehir Belediyesi, renkli bir etkinliğe daha imza attı. Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Belediyesi, Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği ile Bursa Motor Sporları Yardımlaşma Derneği işbirliğiyle düzenlenen Otomobil Festivali, Türkiye'nin dört bir yanından otomobil tutkunlarını Orhangazi'de buluşturdu. Orhangazi Belediye binası önünde yapılan festival açılışına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın yanı sıra Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman ve otomobil tutkunları katıldı.

Heyecan dolu atmosfer

Festivalin açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu büyüleyici etkinlikte, otomobil tutkunlarının bir araya gelmesiyle birlikte, heyecan dolu bir atmosferin içine girdiklerini söyledi. Yerli ve milli TOGG'un yanı sıra, her marka ve modelden araçları bir araya getirerek, otomobil tutkunlarının kalplerini heyecanla doldurduklarını kaydeden Başkan Aktaş, "Otomobil sergisi, halk oyunları gösterileri, konserler, araç güzellik yarışmaları, desibel yarışması gibi etkinlikler gerçekleştirilecek. Festivale 450 civarı araç kaydı yapılmış. Bu gerçekten ilginin ne kadar yüksel olduğunu gösteriyor. Orhangazi ilçemizin tanıtımına da önemli katkı sağlayacak bu etkinlikte emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum" dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın da geçtiğimiz yıl yine Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle karavan festivali yaptıklarını hatırlatarak, "Büyükşehir Belediyemizin ilçemize ilgisi desteği artarak devam ediyor" diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman da, "Bu güzel organizasyonu düzenleyen Bursa Büyükşehir Belediyemiz, Orhangazi Belediyemiz ile Bursa Kültür ve Turizm Tanıtım Birliği ve Bursa Motor Sporları Yardımlaşma Derneği'ne teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından kendi alanında bir klasik olan Murat 124 marka otomobilin direksiyonuna geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yanına oturan Ayhan Salman ile birlikte kortejle festival alanına hareket etti. Orhangazi Çamlık Mesire Alanı'nda gerçekleşen festivalde otomobil tutkunları gönüllerince bir hafta sonu geçirmenin mutluluğunu yaşadı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orhangazi Belediyesi Orhangazi Bursa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title