Haberler

Okan Buruk, hakemlere isyan etti: Tertemiz golü yediniz, bravo size

Güncelleme:

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Sivasspor karşısında Demba Ba'nın 84. dakikada faul gerekçesiyle iptal edilen golünün ardından hakemlere; "Tertemiz golü yediniz. Bravo size!" diyerek tepki gösterdi. Tecrübeli teknik adam, maç sonrası da hakemler nedeniyle en canı yanan takımlardan biri olduklarını dile getirdi.

Süper Lig'in 19. haftasında Başakşehir, evinde Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin 84. dakikasında turuncu-lacivertlilerin golcü oyuncusu Demba Ba'nın kafa vuruşuyla attığı gol, yükselirken rakibine faul yaptığı gerekçesiyle iptal edildi.

Bu kararın ardından Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, müsabakanın hakemi Alper Ulusoy'a ve dördüncü hakem Mustafa Kürşad Filiz'e yoğun itirazlarda bulundu. Buruk, "Tertemiz golü yediniz. Bravo size!" diyerek serzenişini dile getirdi.

Başakşehir- Sivasspor karşılaşmasında VAR koltuğunda Burak Şeker oturuyordu.

"EN ÇOK CANI YANANLARDAN BİRİYİZ"

Karşılaşmanın ardından iptal edilen gol pozisyonuyla ilgili konuşan Buruk, "Sivasspor kara alışık ama yine de pozisyona girdik. Bizim gibi bir pas takımı da bu sahada iyi oynadı, pozisyonlara girdi. Oyuncularımı tebrik ediyorum, fedakarca oynadılar. Pozisyona da girdik, atamadık. Çok da kötü gol yedik, hem oyuncularımızın, hem sahanın azizliği. Sivasspor'un pozisyonunu hatırlamıyorum, kazanmak için her şeyi yaptık. 2. golü de bulduk, gol niye iptal edildi anlamadım. Kimse kimseye dokunmasın istiyorlar. Bu temas oyunu, birbirlerine dokunacaklar. İnsanların birbirinin üstüne çıkıp şarj ettiği birçok pozisyona gol verildi. Standardı bir türlü tutturamıyoruz. Standartların olmadığı, hakemlerin her statta farklı karar verdiği, birilerinin canının yandığı bir sezon yaşıyoruz. En çok canı yananlardan biri de biziz " dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Başakşehir Okan Buruk Sivasspor Demba Ba Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (12)

Alper Ulusoy sözde hakemdir:

DEMBA BA FAUL BİLE YAPMADI GOL İPTAL EDİLDİ

5
3
yanıtYanıtla
ali:

hakem rezaletı . çok yazık oldu başakşehıre. .

2
1
yanıtYanıtla
Cevap:

Geçen sene ligin son zamanlarında size yapılan torpillerin yerine sayın okancım.

1
1
yanıtYanıtla
Cimbombom:

Ne yaparsın? Geçen sene sizi şampiyon yapanlar bu sene Feneri şampiyon yapmak istiyor :D Ağlamaya sızlamaya gerek yok 2. olmaya bakalım.

0
1
yanıtYanıtla
erman:

bu harekete penaltı diyorsan, kusura bakma okan, sen bu işi bilmiyorsun.

1
0
yanıtYanıtla
hakkı:

Temiz golden bahsedene bakın !Geçen yıl nasıl şampiyon oldun ?Çok görmüyorum geldiğin yer belli alışmışsınız beleşe alın terini heba edip haketmediğiniz maçları almaya dembabanın sağ kolu rakibi nasıl itiyor görmüyormusun görmezsin tabi lüzümsuz şempaze.

0
1
yanıtYanıtla
ne o:

okan Buruk her mazeretinde haklı olabilirsin ama kar-kış a itiraz niye. Sen hava raporunu takip etmiyor musun. Kaldı ki 80 milyon kar yağmur yağsın diye temenni ederken, nimete niye dil uzatıyorsun . yazık sana. Bir de kar başladı diyrsun. . ayıp ayıp. barajlar çekilse maç sonu ne ile duşa alacaksınız nankörler.

0
1
yanıtYanıtla
BUrhan:

aaa bu hoca geçen sene 1 tane bile hakem hatası yaşamayan delikanlı değil mi ya?

0
1
yanıtYanıtla
hak:

Nihat Ligimiz, bitiriyor, hakemlere güvenen kalmadı, hepsi tiyatro oldu.

0
1
yanıtYanıtla
alp:

Maçın sonucu hakem zatı şahanelerinin taktdiri neyse o dur.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title