Haberler

Okan Buruk, Gomis'i resmen taraftara havale etti: Galatasaray forması giymek istemediğini söyledi

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Bafetimbi Gomis'in sezonun geri kalan bölümünde forma giymek istemediğini açıkladı. Buruk, "Alanyaspor maçında Barış'ı oyuna aldığımız için sezonun kalan bölümünde forma giymek istemedi. Çok çabaladık ama gurur meselesi olduğunu söyledi. Ben de çok şaşırdım" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Karagümrük'le 3-3 berabere kalan Galatasaray'da Gomis'in oyuna girmemesiyle ilgili çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Teknik Direktör Okan Buruk, basın toplantısında yaşananları tek tek anlattı.

İşte Buruk'un Gomis açıklaması:

"Santrfor opsiyonlarımızdan biri Gomis'ti. Perşembe günü antrenman öncesi bana geldi ve artık oynamak istemediğini söyledi.

"BEN DE ŞAŞIRDIIM"

Bundan sonra Galatasaray forması giyip oynamak istemediğini söyledi. Ben de çok şaşırdım. Onu sevdiğim için duygusal bir düşünce olduğunu bildiğimi, takımın ve taraftarın ona olan ihtiyacını hatırlatmak istedim.

"GURUR MESELESİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ"

Kendisine ihtiyaç duyduğumuzu hatırlattım, söyledim. Kendisi için bunun bir gurur meselesi olduğunu bana tekrar iletti. Ama önemli olan Galatasaray taraftarıdır, onlar için biz mücadele ediyoruz.

"ÇABA SARF ETTİK"

Saha içi ve saha dışında önemli katkıları olan Gomis'in olayı benim için de sürpriz oldu. Başkanımız en son kendisiyle konuştu. Dün de bel ağrısı nedeniyle antrenmana çıkmadı. Bundan sonraki kararla ilgili yönetim belirleyici olacak. Biz çok çaba sarf ettik ama bundan sonra oynamayacağını ve bunun değiştirmeyeceğini söyledi. "

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bafetimbi Gomis Galatasaray Okan Buruk Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title