Haberler

Niğde Anadolu FK, Serikspor'a bileniyor

Güncelleme:

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Niğde Anadolu FK, evinde oynayacağı Serikspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Niğde Anadolu FK, evinde oynayacağı Serikspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu da antrenmanı ziyaret ederek, Teknik Direktör Ceyhun Müderrisoğlu görüştü.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampus Stadı'nda Teknik Direktör Ceyhun Müderrisoğlu yönetiminde antrenman yapan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Teknik çalışma ile devam eden antrenman, çift kale maç ile devam etti. Antrenman öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Niğde Anadolu FK Teknik Direktörü Ceyhun Müderrisoğlu, "8 maçtan sonra ilk defa kendi sahamızda oynayacağız. Bu yüzden tüm Niğdeli taraftarları futbol severleri maçımıza bekliyoruz. En iyi şekilde bu takımın başarısı için oyuncularım teknik ekip iyi niyetle mücadele edeceğiz. 30 yıldır Niğde böyle bir yağış almamış o yağışlarda federasyonumuz bize temizlememiz gerektiğini söyleyince buradaki çalışanlarımız Rektörümüz ve tüm çalışanlarımız seferber oldu. Biz normalde sahayı o şartlar altında temizlemek istemiyorduk. Ama federasyon bize dedi ki eğer temizlemezseniz ev sahibi takım sorumluluğunu yerine getirmediğini bildiririz ona göre rapor veririz. Normalde sahamızın o şekilde olmasını istemeyiz ama sahanın imkanları el vermediği için öyle bir görüntü oldu" ifadelerini kullandı.

Rektör Hasan Uslu'dan ziyaret

Öte yandan, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu da, antrenmanı ziyaret ederek, futbolcular ve teknik heyet ile görüştü. Burada açıklamalarda bulunan Rektör Uslu, "Bildiğiniz gibi Niğde Anadolu FK şuanda ikinci ligde bulunan Niğde'nin tek kulübü ve maçları üniversite sahamızda oynuyor. Bizde Niğde'mizin güzide takımına her konuda desteği veriyoruz. Yine bundan sonraki süreçte de elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Son 8 haftamız 8 hafta da inşallah ligde kalmak için biz takımımızın en büyük destekçisiyiz. Şuanda da sahamızı görüyorsunuz gayet iyi hiçbir sorunumuz yok. İnşallah bundan sonra da maçlarımızı burada oynamaya devam edeceğiz" diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hasan Uslu Niğde Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title