Haberler

    New Orleans'ın "Kuleleri" Golden State Galibiyetini Engelleyemedi

    NBA'de dün gece oynanan karşılaşmada Golden State Warriors, New Orleans Pelicans'ı 128-120 yenerek bu sezon ikinci maçında ilk galibiyetini aldı.

    Davis ve DeMarcus Cousins'tan oluşan korkutucu uzun hattıyla dikkat çeken New Orleans Pelicans, son şampiyon Golden State Warriors karşısında çok iyi başladığı maçta iki uzun oyuncusuna başka destek gelmeyince maçtan mağlup ayrıldı. New Orleans, bir ara 15 sayı önde olduğu Golden State'e karşı - Klay Thompson ve 'in efektif oyunu ile boyun eğdi.

    Golden State'te Thompson 7 üçlükle 31 sayı attı. Curry de 4 üçlük ve 10/10 serbest atış ile 28 sayı atarken, Durant de 22 sayı 10 ribaund ve 7 blok ile oynadı.

    New Orlans'ta Anthony Davis 35 sayı 17 ribaund 5 asist, DeMarcus Cousins 35 sayı 13 ribaund ve 5 asistle mücadele etse de bu muazzam iki performans galibiyete yetmedi. New Orleans, iki uzunundan aldığı toplam 70 sayı 30 ribaund ve 10 asiste rağmen maçı kaybetti.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Stephen Curry Anthony Davis New Orleans Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title