Haberler

Ne diyeceği merak konusuydu! İsmail Kartal mağlubiyeti sakatlıklara bağladı

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk ayağında 3-2 mağlup oldukları Olympiakos maçının ardından yaptığı açıklamada, mağlubiyeti sakatlıklara bağladı. Kartal, "Bazı sakat oyuncularım var. Taraftarlarımız, kamuoyu bunları bilmiyor. Oyuncularımla yaşayan benim. Yüzde 100 hazır değiller. Parça parça önümüzdeki maçlara en ideal şekilde sakatlanmadan sezonu bitirebilmek adına plan yaptık" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk ayağında 3-2 kaybedilen Olympiakos maçının ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"İSTANBUL'DA TURU GEÇERİZ"

Mücadeleyi değerlendiren Kartal, "Sonuçta bugün buraya biz avantajlı bir skor elde etmek, hatta kazanmak için geldik. Oyuna iyi başladık. İlk 6-7 dakikada 2 pozisyonumuz vardı. Değerlendiremedik. İlk yarı sonuna doğru oyun kontrolü bizde olmasına rağmen basit golle yedik. Soyunma odasında bu maçı çevirebileceğimizi söyledik, bazı konuşmalar yaptık. 3. golü yedik, basit bir goldü, kendi hatamızdı. Buna rağmen oyunu bırakmadık. Risk alarak değişiklikler yaptık. 3-3, hatta 4-3 bile kazanabilirdik. Sonuçta bugün belki mağlup olarak değil en kötü beraberlikle veya maçı kazanarak dönmek istiyorduk. 3-0'dan 3-2'ye dönmek de güzel, reaksiyon verdik. İstanbul'da taraftarımızla birlikte turu geçeriz" ifadelerini kullandı.

"YÜZDE 100 HAZIR DEĞİLLER"

Sakat oyuncuları hakkında da konuşan başarılı antrenör, "Bazı sakat oyuncularım var. Taraftarlarımız, kamuoyu bunları bilmiyor. Oyuncularımla yaşayan benim. %100 hazır değiller. Parça parça önümüzdeki maçlara en ideal şekilde sakatlanmadan sezonu bitirebilmek adına plan yaptık. Yoğun fikstürümüz var. 3 günde 1 maç oynuyoruz. 60. dakikada risk aldım. Mecburdum. Bu bölümden sonra ortaya koyduğumuz reaksiyon güzeldi. Oosterwolde'de inşallah büyük bir şey yoktur. Kontrollerden sonra belli olacak. Tadic'te bir şey yok. Hasarlı bir şekilde maçı tamamladık. Gönül ister ki oyuncularım maçları sağlıklı şekilde bitirsin. Maalesef şanssızlık yaşıyoruz. İnşallah bu maçta bunu sonlandırmış oluruz. Taraftarların beklentilerini biliyorum. Benim beklentilerim taraftarlar gibidir. Güçlü karakterli oyuncularım var. Hangi şartlarda olursak olalım, nerede olursak olalım herkese gösterdik. Son Adana Demirspor maçında 1 tane sağlam oyuncum vardı. Sakat oyuncular için doktorlar 15-20 dakika oynayabilir dediler. Ben risk aldım ve 60'tan sonra oyuna aldım. Oyuncularımın sağlıklı bitirebilmeleri gayet güzel oldu. Önümüze bakacağız" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi İsmail Kartal Fenerbahçe Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (22)

alp lohn greene:

BİZİM AMACIMIZ LİG ŞAMPİYONLUĞU AMA ONUDA ALAMAYACAĞIZ AVRUPA HİKAYE DESENE ŞUNA HOCA. YOK SAKATLIK YOK SÜPER KUPAYA ÇIKMAM FALAN BAHANE BUNLAR.

134
28
yanıtYanıtla
Veysel null:

şampiyon belli zaten. Galatasaray daha kabullenmediniz mi siz?

yanıt2
yanıt5
Veysel null:

şampiyon belli şampiyon Galatasaray

yanıt3
yanıt3
Fatih Yıldırım:

Bahane hazır yani :D

94
17
yanıtYanıtla
Yasar Unal:

İsmail Kartal bu takım için gerçekten yetersiz ne yazık ki . Bu net. Ama sadece o değil, özellikle teknik ekip de çok kötü. Herkes sürekli sakatlanıyor. Ayrıca sağlık ekibi de berbat. Bu Ertuğrul Karanlık ile kim çalıştıysa kapının önüne koydu. İhale bize kaldı.Yönetim bu durumu nasıl görmez? Akıl alır gibi değil.

82
8
yanıtYanıtla
Ahmet Bilal Tekin:

Şampiyonluğa bay bay diyin civcivler??

59
21
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Maç maç bakıyoruz demiş o zaman fred'i oyuna sokmasaydın da görseydik bakalım nasıl maç maç gidiyorsun.

58
5
yanıtYanıtla
Hasann hasann:

Hangi futbol aklıyla Fred İsmail Ferdi'yi oynatmıyorsun

53
8
yanıtYanıtla
Oktay Özpınar:

İşte yok o futbol akılı

yanıt19
yanıt3
uLuBeY null:

İsmail Hoca yanlış anlama ama senden olmaz. Fred, İsmail, Ferdi dediğin adamlar takımın yarısı, sen onları yedek oturt, sahada rezil şekilde oynayan Zajc, Krunic'i taraftar gibi izle. Ferdi girdi canlandı takım, Fred ve İsmail geldi ayağa kalktı, Tadic'in yerine de Basthuayi'yi koysan takım şaha kalkacak ama onu da yapamadın. Zaten dediğim oyuncular oyuna girince net şekilde anlaşıldı ki takım senin taktiklerinle değil yıldızların bireysel yetenekleri ile gidiyor. Keşke elindeki kadro geçen sene Jesus'un elinde olsaydı...

44
7
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title