Haberler

    Yılda 9 Milyon TL Kazanan Mustafa Pektemek, Beşiktaş'ta Kaldı

    Güncelleme:

    Beşiktaş'tan yılda 9 milyon TL kazanan Mustafa Pektemek, herhangi bir teklif almayınca takımda kaldı.

    Forvet hattını yenilemek isteyen Beşiktaş öncelikli olarak Alvaro Negredo, Vagner Love ve Mustafa Pektemek ile yollarını ayırmayı hedefliyordu. Negredo ve Love için birkaç kulüple temas halinde olan Kara Kartal'a, Mustafa için herhangi bir teklif gelmedi.

    29 yaşındaki futbolcunun şartlarını araştıran Anadolu ekipleri, tecrübeli futbolcunun senelik 1.7 milyon Euro'luk (9 milyon TL) maaşı nedeniyle geri adım atıyor. Bu nedenle takımda kalan Mustafa, Beşiktaş ile antrenmanlara çıkmaya devam ediyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mustafa Pektemek Alvaro Negredo Beşiktaş Negredo Spor Haberler

    500

    Yorumlar (12)

    insan:

    iyi ki tapuyu vermediniz adama, yahu kaç senelik anlaştınız adamla, anlamadım ki !!!. . .

    7
    0
    yanıtYanıtla
    beşiktaşlı:

    zaten dini imanı para olmuş olmuş adamın yattığı yerden para kazanıyor ona kızmıyorum ona bu şartları sağlayan yönetime kızıyorum yazık ya paralarımız kimlere veriliyor. . . insanda bıraz gurur olur ya bu kadar para kaznıyorum bari biraz popomu kaldırıp top oynayayım demez mi ya yazık yazık bi diyorlar türk futbolcuları yetişmiyor baksana böyle olacaksa gerek yok ilk 11 yabancı olsun bu tiplere tahammül edemiyorum . . . .

    3
    3
    yanıtYanıtla
    Enayiler sağolsun:

    Len bu sözleşmeyi yapan dunkoflara laf et, bu çocuğun ne suçu var, enayi bulmuş değerlendirmiş, sende bilet ürün al enayiliğe devam et

    yanıt0
    yanıt0
    ANDSMERO DENİZLİ:

    efendi beşiktaşın örnek futbolcusu. yattığı yerden para kazanıyor

    6
    0
    yanıtYanıtla
    RUHU VAR:

    adam çıktığı her maçda mücadele etti hakkını yemeyelim, negrodoya ve low verilen şans vermeler onlardan fazla gol atardı, şenol hoca bazen inat ediyor larine bile şans vermedi, yaşlanıp para için gelen yabancı futbolculardan bıktık.

    yanıt0
    yanıt1
    Adınızı Yazın:

    yazıktır günahtır şu paralar ptt liginde ne topcular var bu paraya canını dişine takarak oynayanlar el insaf ulan

    5
    0
    yanıtYanıtla
    abc:

    bu türk futbolculara neden euro-dolar olarak sözleşme yapılıyor. tl olarak yapılsın. euro ve dolarda bu kadar oynama olmaz herhalde

    5
    0
    yanıtYanıtla
    DÜRÜST OLUN VAN LI YIM:

    İNSANLAR ACINDAN ÖLÜRKEN BU TÜR YARATIKLARDA DÜNYANIN PARSINI ALIP YATIYOR. BU NE TURŞŞU BU NE LAHANA. AYIPTIR BE . İNŞAT İŞÇİLERİ SOĞAN EKMEKLE ÇAIŞIRKEN BU TÜR İNSANLARDA HERŞEYİN EN KIRALIYLA YAŞIYOR. BUNALA BU HAYATI VERENLER UTANSIN.

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Kartalbaba:

    Bunun kadar asalak bir topçu görmedim sözleşme yaptığından beri bir gıram faydası olmadı bir yıl sakat geçirdi adam insan olan ya ben faydalı olamıyorum aldığım ücretten indirim yapayım filan yok defedin gitsin bu asalak adamı insanlığı bile yok bunun

    2
    1
    yanıtYanıtla
    batasuna:

    takimlar borca sikisinca vergi indirimi,feda ... alayina kibrit suyu

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title