Haberler

Müslüman Dövüşçü Khabib: Liverpoollu Salah'a Hayranım

Güncelleme:

Conor McGregor'u yenerek tüm dünyanın dikkatini çeken Müslüman dövüşçü Khabib Nurmagomedov, Liverpool'da forma giyen Mohamed Salah'ı övdü: Ona hayranım.

Karma dövüş sanatları hafif sıklet unvan maçında İrlandalı Conor McGregor'u yenerek şampiyonluk kemerini koruyan Dağıstanlı Khabib Nurmagomedov, en sevdiği futbolcuyu açıkladı.

Müslüman sporcu, Al Ittihad gazetesine verdiği röportajda Liverpool forması giyen Mısırlı yıldız Muhammed Salah'a övgüler yağdırarak şunları dile getirdi:

Müslüman Dövüşçü Khabib: Liverpoollu Salah'a Hayranım

"ALLAH BİZİM YANIMIZDA, BEN BÖYLE HİSSEDİYORUM"

"Muhammed Salah ile tanışmadım ama onu yakından takip ediyorum. Çok iyi bir futbolcu. Kültürümüzü ve ahlakımızı dünyaya anlatabilmemiz için onun gibi insanlara ihtiyacımız var. Sıfırdan bugünlere geldi çünkü her zaman disiplinli ve ahlaklıydı. Allah bizim yanımızda, ben böyle hissediyorum. Yeni jenerasyonun Muhammed Salah'tan öğreneceği çok şey var. O gerçek bir idol. Ona hayranım."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Conor McGregor Muhammed Salah Liverpool Spor Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (10)

HAYIR:

NE DEMEK MÜSLÜMAN SPORCU ? AŞAĞILIK KOMPLEKSİ İLE ATILMIŞ BİR BAŞLIK. ONA KALIRSA PEK ÇOK SPORCU VAR ÇOK BAŞARILI OLİMPİYATLARDA ONLARA HRİSTİYAN, YAHUDİ SPORCU MU DİYECEĞİZ. HA BİR DE ATEİST OLANLARA DEİST OLANLARA AZ İNANLARA ÇOK İNANANLARA NE DİYECEĞİZ. . . YANLIŞ FİKİR BUNLAR KUZEN. . .

8
10
yanıtYanıtla
akt:

evet Müslüman evrensel olmalı, herkesi her başarılı her etik ahlaklı sporcuyu kucaklamalı. din dil ırk renk önemli olmamalı

yanıt2
yanıt0
Ali:

Bir nevi dediğin de haklılık var ama biliyorsun ki müslüman sporcular bir çok taraftar ve topluluk açısında kötü şekilde sözlere davranışlara madur kalıyor belki de bunu tam dillendirmek yerine böyle bir açıklama yaptı sadece empati yapmak istiyorum yoksa zenci olduğu için balatolliye yapılanları ve bir çok oyuncuya yapılanları unutamayız veya başarılı olan messi c. ronalda bunlar yetenekleri ve duruşları tartışmak saçma olurdu zaten sadece paylaşmak istedim fikrimi bende.

yanıt1
yanıt1
mcc:

son yazdıgın ırkcılıktan bir farkı yok. . . .

2
15
yanıtYanıtla
ahmet begim:

dağıstan kartalı.

13
3
yanıtYanıtla
X:

Kıck boks caiz değil.kul hakkı

1
7
yanıtYanıtla
GENCFB:

Ali Koç başgan Fenerbahçe şampuan! :)))))))))

6
1
yanıtYanıtla
Memo:

Tmm anladik musluman da benim Turk ve musluman olan ornek gokhan saki ve bir çok Turk aslanlar gibi dovusen sporcularimiz var niye onlar bu kadar ôvülmüyor utanin be yeri geldiginde de arap diyorsunuz

1
5
yanıtYanıtla
ADALI:

TEK KURTULUŞ VE TEK YOL İSLAM.

4
2
yanıtYanıtla
EVET:

arkadaş ruh hastası mısın sen ? adamın ismini okuyanlar müslüman yada başka dinden mi bilemezler diye atılmış bir başlık , sen hangi ırktansın de bakayım bana

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title