Haberler

Muratpaşa Belediyesi, spor kompleksine Deniz Baykal'ın adını verdi

Güncelleme:

Muratpaşa Belediyesi, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın adını, inşaatı bu yıl içinde tamamlanacak 8 bin metrekarelik spor kompleksine verdi. Karar, Muratpaşa Belediye Meclisi'nde oybirliğiyle alındı.

Muratpaşa Belediyesi, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın adını, inşaatı bu yıl içinde tamamlanacak 8 bin metrekarelik spor kompleksine verdi. Karar, Muratpaşa Belediye Meclisi'nde oybirliğiyle alındı.

TBMM'ye 1973'te Antalya milletvekili olarak giren; Maliye, Enerji ve Tabi Kaynaklar, Dışişleri Bakanlığı ile Başbakan Yardımcılığı görevlerin yürüten ve 11 Şubat'ta hayata veda eden eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın adı, memleketinde spor kompleksine verildi. Karar, Muratpaşa Belediye Meclisi'nde siyasi parti gruplarının oybirliğiyle alındı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, kararın ardından şunları söyledi:

"Rahmetli Deniz Baykal, Türkiye siyasetinin çok önemli aktörlerinden biriydi. Antalya siyasetine de geçtiğimiz asırda damgasını vurmuş çok önemli bir siyasetçiydi. Hepimizin büyüğüydü. Onun anısını yaşatmak için bir çaba içindeydik. Ama nispeten farklı bir tesis olsun istedik. Kızılarık Mahalle'mizde yapımı devam eden bir spor kompleksimiz var. Oraya ismini vermeyi uygun bulduk. Meclisimiz, oybirliğiyle kabul etti. Tüm meclis üyelerine teşekkür ediyorum."

Merhum Deniz Baykal'ın adının verildiği spor kompleksi, aynı zamanda Antalya'daki evinin de bulunduğu Muratpaşa ilçesinde yer alıyor. Muratpaşa Belediyesi'nce Kızılarık Mahallesi'nde 8 bin metrekare alanda inşaatı devam eden spor kompleksi bu yıl içinde tamamlanacak.

Kaynak: ANKA / Spor

Deniz Baykal Muratpaşa Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title