Haberler

Muğla: Antik Tiyatroda Basketbol Turnuvası

Bodrum Özgür Çocuklar Spor Eğitim Danışmanlığı tarafından düzenlenen 3. Yaz Basketbol Şenliği, Bodrum Antik Tiyatro'da start aldı.

Bodrum Özgür Çocuklar Spor Eğitim Danışmanlığı tarafından düzenlenen 3. Yaz Basketbol Şenliği, Bodrum Antik Tiyatro'da start aldı.

Bodrum Özgür Çocuklar Spor Eğitim Danışmanlığı tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen etkinlik çerçevesinde minikler, küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler olmak üzere 5 kategoride maçlar gerçekleştirilecek. Antik Tiyatro'nun tarihi atmosferinde gerçekleştirilen maçlara yaklaşık 200 sporcunun katıldığını söyleyen Özgür Çocuklar Spor Eğitim Danışmanlığı Başkanı Ragıp Sunar, "Basketbol şenliğimiz, spor yapmayı seven tüm insanlara hitap eden ve onlara sporcu ruhunu tattıracak bir organizasyon şeklinde geçiyor. Şenlik boyunca her gün üst düzey basketbolcular gösteri sunacaklar. Maç aralarında hip hop, rap, animasyon ve dans grupları gösteriler düzenlenecek, sinevizyon desteği ile maçlar görüntülenecek ve görsel sunumlar yapılacak" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title