Haberler

Milli Sporcular, Dünya Şampiyonası'na Hazırlanıyor

- Milli sporcular, Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyorKARABÜK - Hindistan'da 17 Kasım'da başlayacak Dünya Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Karabüklü milli kadın boksörler, antrenörleri Baykan Arslan eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor.

- Milli sporcular, Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor

KARABÜK - Hindistan'da 17 Kasım'da başlayacak Dünya Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Karabüklü milli kadın boksörler, antrenörleri Baykan Arslan eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor.

17-25 Kasım tarihleri arasında Hindistan'da yapılacak olan Gençler Dünya Boks Şampiyonası'nda milli takımda yer alan 2 kadın sporcu kamp öncesi son hazırlıklarını Karabük Kapalı Merkez Spor Salonu'nda sürdürdü.

Polis memuru olan antrenör Baykan Arslan nezaretinde çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren genç milli boksörlerin hedefleri altın madalya alarak olimpiyatlara vize elde etmek.

Karabük'e daha önce Avrupa dereceleri ile boksun ilklerini yaşattıklarını söyleyen antrenör Baykan Arslan, "Şimdi de Dünya Şampiyonası'na katılmakla ilklerden birini yaşayacağız. Daha önceki Avrupa şampiyonluğu, ikincilik ve üçüncülük alan sporcularımız çok olmuştu. İlk defa gençler kategorisinde de Dünya Şampiyonası'na iki sporcumuz katılacak. Bu aynı zamanda 2018 Gençlik Olimpiyatları'nın seçmesi. Çağla Avrupa şampiyonu, Zenep ise Avrupa üçüncüsü olan sporcularımız. Avrupa'da söz sahibi olan bu sporcularımız, Dünya Şampiyonası'nda aynı şekilde altın madalya adayı sporcularımız. Türkiye şampiyonaya 10 sıklet ile katılacak ve bunun iki tanesi Karabük'ten. 2014 yılının olimpiyat takımını ben çalıştırmıştım. O dönemde Karabük'ten boksör yoktu ve kendi kendime söz vererek sporcularla 2018 olimpiyatlarına gideceğimize söz vermiştim. Bunu da yakalamanın gururunu yaşıyoruz. Her sporcunun ve hocanın hayalinde bir olimpiyat vardır. İnşallah Hindistan'da milli marşımızı okutarak madalyalarla döneceğiz" dedi.

Genç milli boksörlerden Zeynep Gedikli çok heyecanlı olduklarını söyleyerek, "Basit bir şey değil, olimpiyat seçmesi ve Türkiye'yi temsil edeceğiz. Türk bayrağını dalgalandıracağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Avrupa şampiyonu Çağla Aluç ise bu sene gençlerde son senesi olduğunu belirterek, "Daha önce Avrupa Şampiyonası'nda elde ettiğim başarılarının aynısını Dünya Şampiyonası'nda da göstermek istiyorum. Bu sene gençler kategorisinde son senem. İnşallah Hindistan'daki şampiyonada madalya kazanıp olimpiyatlara vize alacağımıza inanıyorum. Dünyada iyi bir derece yapıp büyük kategoride bunu devam ettirmek istiyorum" açıklamasında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Karabük Baykan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title