Haberler

Milli güreşçi Remzi Temur, gümüş madalya ile dönüp Afşin Belediye Başkanı'nı ziyaret etti

Güncelleme:

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan milli güreşçi Remzi Temur, memleketi Afşin ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'i ziyaret etti. Başkan Güven, Temur'u ailesi ve antrenörleriyle birlikte makamında ağırladı ve başarısından dolayı tebrik etti.

Avrupa Güreş Şampiyonası'ndan gümüş madalya ile dönen milli güreşçi Remzi Temur, memleketi Afşin ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'i ziyaret etti

Başkan Güven, Arnavutluk'un başkenti Tiran'da düzenlenen 17 yaş altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda serbest stil 65 kilogramda ikincilik elde eden Temur'u ailesi ve antrenörleriyle birlikte makamında ağırladı.

Temur'un başarısından dolayı yaşadığı mutluluğu dile getiren Güven, "Afşin güreşçi üreten bir ilçe. Bunun canlı bir örneğini yeniden yaşadık. Genç güreşçimizden daha büyük başarılar diliyoruz. Depremi yaşayan ilçeyiz, asrın felaketinden sonra bu zor günlerimizde bize gurur verdi. Güreşçimizin bu başarısı bizi sevindirdi. Başarılarının devamını bekliyoruz." diye konuştu.

Temur da, altın madalyayı çok istediğini ama gümüş madalya kazandığı için de mutlu olduğunu söyledi.

Dünya şampiyonası kampına katılacağını belirten Temur, altın madalya kazanmak için daha yoğun çalışacağını ifade etti.

Baba Hüseyin Temur da oğlunun başarısından dolayı gurur duyduğunu belirterek, "Vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun. Çok mutlu olduk oğlumun başarısından dolayı. Bu mutluluğu bize yaşattığı için oğlumla gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Güven, Temur'a altın hediye etti.

Kaynak: AA / Spor

Mehmet Fatih Güven Fatih Güven Fatih Gümüş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title