Haberler

Milli futbolcu Merih Demiral, deprem bölgesindeki AFAD'ın açıklamasına sert tepki gösterdi: Yetersiz!

Güncelleme:

Milli futbolcu Merih Demiral, depremden etkilenen bölgelerde çalışmalarını sürdüren AFAD'ın, "Bölgede 10 bin 176 AFAD personeli, 10 bin 409 gönüllü ve 4 bin 470 mehmetçik görev yapmakta." açıklamasına tepki gösterdi. "Yetersiz!" ifadesini kullanan Demiral, "Bölge nüfusu yaklaşık 15 milyon. İnsanlarımız kaç saattir göçük altında yardım bekliyor!" paylaşımında bulundu.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen peş peşe depremler sonrası 10 il felaketi yaşadı. Bölgede arama kurtarma çalışmalarını sürdüren Afad'ın açıklamasına, milli futbolcu Merih Demiral'dan tepki geldi.

"İNSANLARIMIZ KAÇ SAATTİR GÖÇÜK ALTINDA YARDIM BEKLİYOR"

İtalyan ekibi Atalanta forması giyen Merih Demiral, Afad'ın "Bölgede 10 bin 176 AFAD personeli, 10 bin 409 gönüllü ve 4 bin 470 mehmetçik görev yapmakta." açıklamasına "Yetersiz! Bölge nüfusu yaklaşık 15 milyon. İnsanlarımız kaç saattir göçük altında yardım bekliyor!" paylaşımını yaparak cevap verdi.

Milli futbolcu Merih Demiral, AFAD'ın açıklamasına sert tepki gösterdi: Yetersiz!

10 İL FELAKETİ YAŞADI

Kahramanmaraş dün gerçekleşen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremler Türkiye'yi yasa boğdu. Şiddetli deprem Kahramanmaraş'ın yanı sıra Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep, Malatya ve Hatay'da da etkili oldu.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Merih Demiral Deprem AFAD Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (47)

Fahri Çelik:

Sana mı düştü işine bak

156
231
yanıtYanıtla
Yilmaz Coban:

Yorum yapacağına gel yardım et.

231
143
yanıtYanıtla
KAHRAMAN KAYA :

MELİH DEMİRAL kolaymı sanıyorsun göçük altından insan çıkarmayı uzaktan konuşmak kolay git sende yardım et tüm türkiye birlik olmuş yardım etmeye çalışıyor senin gibilerde yangına körükle gidiyor. kışkırkma insanları duyarlı ol. yardım et

212
162
yanıtYanıtla
osmanlı:

Yetersiz diyen insan, sende sıcak yatağından evinden kalk da deprem bölgesine git gonullu yeterlilik için 1 olarak katkı yap genç güçlü kuvvetli insansın. İnsanları proveke etme.

217
155
yanıtYanıtla
High Priv:

Hadi gittin diyelim. Eğitimsiz teçhizatsız ne yapacaksın?

yanıt105
yanıt42
osmanlı:

Afad paylaştırıyor gönüllüleri. Ekiplerin yaninda enkaz taşıyıcı.

yanıt14
yanıt5
Mustafa Taştan:

Nekadar nankör adamsın insanlar uykusuz elinden geleni yapmaya çalışıyorlar 3 kuruş para gönderdin herşey bittimi sanıyorsun.

186
183
yanıtYanıtla
ahmed alandemir:

adam haklı suriyeliler multeciler verdikleri paraları kendi vatandaşlarına bedava ev yapıp dağıtmadı millet eski evlerde oturuyor bütün şehirler arası yollar patlamış durumda kim yaptı bu yollar kim bir sene 6 ay önce yapılmış depremde yıkılan binalar izin verdi

178
172
yanıtYanıtla
osmanlı:

İşiniz gücünüz siyaset ve provakayon.

yanıt159
yanıt210
Mehmet Vatandaş:

binalar için bir şey diyemem ama fay hattı yolun altından geçiyorsa nasıl yaparsan yap patlatır

yanıt85
yanıt43
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title