Haberler

Mesut Özil'in İstanbul'a ayak basması Rasim Ozan Kütahyalı'yı çıldırttı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığını duyurduğu Mesut Özil'in özel uçakla Londra'dan İstanbul'a gelmesi Beyaz TV'de spor yorumculuğu yapan Rasim Ozan Kütahyalı'yı çılgına çevirdi.

Fenerbahçe'nin İngiliz devi Arsenal'den Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil'i kadrosuna katması, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de büyük yankı uyandırırken Galatasaraylılığı ile bilinen futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı'yı çileden çıkardı.

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Mesut transferini yorumlayan Kütahyalı, Galatasaray yönetimini eleştirdi ve gurbetçi oyuncunun özel uçakla Türkiye'ye gelişine göndermede bulundu.

Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferinin ardından Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'e seslenen Rasim Ozan Kütahyalı, "Adamlar sürekli indirip kaldırıyor, biz neyi kaldıracağız? Biz de kaldıralım. Ben de Aytaç Kara'yı Esenler Otogarı'ndan alacağım. Ekrem İmamoğlu ücretsiz yapsın bize, İETT ile alacağım Aytaç Kara'yı" ifadelerini kullandı.

DÜN GECE İSTANBUL'A GELDİ

İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'da forma giyen 32 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak üzere, kendisini Londra'dan almaya giden uçakla saat 22.13'te hareket etti. Özil Ailesi'ni taşıyan özel uçak saat 01.05'te İstanbul'a indi.

Eşi Amine Gülşe ve kızı Eda Özil ile Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen yıldız oyuncuyu, sarı-lacivertli takımın sportif direktörü Emre Belözoğlu ve kulüp yetkilileri karşıladı. Mesut Özil ve ailesi, kendilerini karşılamaya gelenlerle kısa süre sohbet ettikten sonra havalimanından ayrıldı.

"BİR RÜYA BENİM İÇİN DE GERÇEKLEŞİYOR"

Mesut Özil, terminalde kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, "Bana destek veren herkesten Allah razı olsun. İnşallah sahada bunun karşılığını veririm. Çok heyecanlıyım. Ben her zaman Fenerbahçeliydim. Bir rüya benim için de gerçekleşiyor. İnşallah takım arkadaşlarımla başarılı olacağız. İnşallah her şey çok güzel olacak" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbolcunun eşi Amine Gülşe de Türkiye'ye geldiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rasim Ozan Kütahyalı Mustafa Cengiz Fenerbahçe Mesut Özil Spor Haberler

Bakmadan Geçme

2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500

Yorumlar (62)

reis:

mesut herkesin ayarını bozdu. . ROK kafayı yedi, TERİM çıldırdı, 8jk şimdilik uykuda. . . . helal FB dün akşam kimse derbiciği konuşmadı. . . tüm ekranlar MESUT u göstterdi. . demekki bu ülkede bir FENER var, azbuçuk 6s, birde diğerleri. . .

17
10
yanıtYanıtla
Renci kater:

Birde senin annen var

yanıt1
yanıt9
ANLADIN SEN:

BİR DE AĞZI , KANI BOZUKLAR

yanıt2
yanıt2
Galatasaraylı:

BU ADAM ÇOK TERBİYESİZ ATIN ONU GALATASARY DAN. . . . . . .

22
4
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Rasim Ozan Kütahyalıyı hala TV lere çıkaranları anlamak mümkün değil Allah akıl fikir versin Allah islah etsin. Açıkcası ben bu adamı gördüğüm an kanalı değiştiriyorum.

20
4
yanıtYanıtla
misafir:

kanalı değiştirmek ne bir daha o kanalı asla açmayın. . .

yanıt11
yanıt3
KA:

NE KADAR TERBIYESIZ INSAN VARSA KÜTAHYALI GIBI, NE KADAR VATAN HAINI VARSA HEPSI EKRANDA..YA SABIR

20
3
yanıtYanıtla
ömer turan:

rok denince akla ne gelir fetö fetö fetö. asya bankatan aldığın krediler ne oldu

20
2
yanıtYanıtla
KuRŞuN:

Fb ye gelmedi paraya geldi geçin bunları

5
15
yanıtYanıtla
Orcnfb:

Çildırin cildirın ...............?

14
4
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title