Haberler

Messi'nin frikikten gol attığı sırada reklam panolarında çıkan yazı herkesin ağzını açık bıraktı

Güncelleme:

Paris Saint-Germain'in Nice ile karşılaştığı maçta Lionel Messi frikikten attığı müthiş golle takımını 1-0 öne geçirdi. Arjantinli yıldızın topa vurduğu sırada reklam panolarında "GOAT" yazması sosyal medyada gündem oldu. İngilizce "Greatest of all time" cümlesinin kısaltması olan "GOAT", "Tüm zamanların en iyisi" anlamına geliyor.

Fransa Ligue 1'in 9. haftasında Paris Saint-Germain, sahasında Nice ile karşı karşıya geldi. Mücadelede Messi'nin gol attığı sırada büyük bir tesadüf yaşandı.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Karşılaşmanın 29. dakikasında Nice ceza sahasının hemen dışından kullandığı frikikte Lionel Messi, topu ağlarla buluşturdu. Arjantinli yıldızın şutunda top tam ağlara giderken reklam panosunda "GOAT" yazması ise sosyal medyada gündemin zirvesine oturdu. Büyük tesadüfe ilişkin futbolseverler binlerce paylaşım yaptı.

Messi'nin frikikten gol attığı sırada reklam panolarında çıkan yazı herkesin ağzını açık bıraktı

GOAT NE DEMEK?

Sporda tüm zamanların en iyi futbolcularını belirtmek için kullanılan "G.O.A.T", greatest of all time'ın kısaltmasıdır. Türkçe'de keçi anlamına gelen goat kelimesini sosyal medyada kullanan kullanıcılar, bahsettikleri sporcunun o alanda en iyi olduklarını belirtmek için paylaşımlarına keçi emojisi koyar.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Paris Saint Germain Lionel Messi Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

Sevda Sevda:

Ronaldo varken messi diyen arkadaşlar bence futbolun ne olduğunu bilmiyorlar

230
291
yanıtYanıtla
ömer sevim:

Messi, Ronaldo gibi işi şova dokseydi şu an Ronaldo konuşuluyordu. Messi varken Ronaldo demek Ferrari varken Mclaren demek gibi bir şey. Ikisi de iyi ama Messi çok başka seviye

yanıt139
yanıt95
ömer sevim:

Bu ülkenin Faroe Adalarına yenilmesi kadar doğal şey yok. Messi gibi sanat üstü topcu varken hala Ronaldo demek, ancak Faroe Adalarına yenilecek kadar futbol bilgisine sahip olanların ülkesine has mevzu:)

180
195
yanıtYanıtla
Ali Dirihan:

Tüm zamanların en iyisi tabiki Diego armando Maradona dır. Ve bu asla değişmez

183
169
yanıtYanıtla
Davut Hasar:

Ha Ronaldo ha Messi ne fark eder adamlar paralarını alıyorlar keyifler ine bakıyorlar. bizde Türkiye'de bugün ekmek almaya paramız yetecek mi bugün de doyacak mıyız diye düşünüyoruz yani gerçek olan tek şey bu işte.. Allah yar ve yardımcımız olsun.

231
70
yanıtYanıtla
Hasan Korkmaz:

Futbol tam bir ahmaklık, sadece saçma bir yeteneği olan kişilere insanların ağzını açarak baktığı salgın bir hastalık.

131
152
yanıtYanıtla
Mü min:

Greatest of all time Cristiano Ronaldo dur . Ne alakaysa

108
160
yanıtYanıtla
roccoexact:

Bu insanları anlamak mümkün değil adam tüm rekorları altüst etti hala Ronaldo diyorlar anlamak akıl işi değil ya bu adamlar fazla geliyor bizim millete yada bizim millet hepten cahil

172
87
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Dünyada milyonlarca insan oy kullansa tüm zamanların en iyisi Ronaldo seçilirdi .

86
124
yanıtYanıtla
Sevda Sevda:

Kral Ronaldo'dur

67
139
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title