Haberler

9 yıl önce paylaşımı yeniden gündem! Fener taraftarı Mehmet Dinçerler'i topa tutuyor

Güncelleme:

Son günlerin gündem ismi Mehmet Dinçerler'in ortaya çıkan takım yorumları taraftarları ayağı kaldırdı. Galatasaraylı olduğu bilinen Dinçerler, Fenerbahçe'nin şike soruşturmasını hedef gösterirken Beşiktaş içinse 'ezikler' ifadesini kullandı.

Geçtiğimiz aylarda ünlü şarkıcı Hadise ile nikah masasına oturan Mehmet Dinçerler, son günlerde boşanma kararı ve hakkında çıkan skandal görüntüler ile gündemden düşmüyor. Bu seferde sosyal medya üzerinden Türkiye'nin önde gelen takımları hakkında attığı Tweetler gündeme bomba gibi düştü. Galatasaraylı olduğu iddia edilen Dinçerler'in tweetleri Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarından tepki topladı.

"FUTBOL'DA ŞİKE YAZINCA FENERBAHÇE ÇIKIYOR"

Fenerbahçe'nin Şike Soruşturması dönemi ile ilgili Dinçerler'in 2013 yılında yaptığı paylaşımı dikkat çekti. Dinçerler bununla ilgili, "Google'a "Futbolda Şike" yazınca "did you mean Fenerbahçe" (Fenerbahçe mi demek istediniz?) yazıyor siz neyin kafasındasınız?" paylaşımı bulunuyor.

Mehmet Dinçerler Fenerbahçe'yi hedef aldı: Futbolda şike

BEŞİKTAŞLILAR GÖRMESİN!

Dinçerlerin 2012 yılında 24 yaşındayken yaptığı bir başka paylaşımında ise Beşiktaş'ı hedef alan Dinçerler, siyah-beyazlı kulübe çok sert eleştirilerde bulunuyor.

Mehmet Dinçerler Fenerbahçe'yi hedef aldı: Futbolda şike

Paylaşımı gören Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları ise "Hadise ne yapsa haklı." yorumlarında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Dinçerler Fenerbahçe Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title