Haberler

Maximiles Black The Bodrum Cup'ta Selanik ve İstanbul rotaları da dahil edildi

Güncelleme:

35. Maximiles Black The Bodrum Cup'ta Kuşadası-Yalıkavak etabı tamamlandı ve Selanik'ten İstanbul'a giden ahşap yelkenli yatlar görkemli şekilde karşılandı. Bodrum etapları ise 16 Ekim'de başlayacak.

35. Maximiles Black The Bodrum Cup'ta Cumhuriyetin 100'üncü yılı vesilesiyle önceki yıllardan farklı olarak Selanik ve İstanbul rotalarının da dahil edildiği yarışlarda Kuşadası-Yalıkavak etabı tamamlandı. Selanik'ten İstanbul'da giden ahşap yelkenli yatlar, Kuşadası-Yalıkavak etabı sonrası görkemli şekilde karşılandı.

Bu yıl 35'incisi gerçekleşen Maximiles Black The Bodrum Cup'ta Kuşadası-Yalıkavak etabı sona erdi. Selanik'ten İstanbul'da giden ahşap yelkenli yatlar, Kuşadası-Yalıkavak etabı sonrası görkemli şekilde karşılandı. 14 Ekim'de Yalıkavak Marina'da ağırlanan yarışçılar, 16-21 Ekim tarihleri arasında yapılacak Bodrum yarışı öncesi dinlenme fırsatı buldular. 16 Ekim'de Bodrum Belediye Meydanı'nda kurulacak olan Maximiles Black Yarış Merkezi'nde düzenlenecek törenle Bodrum etapları başlayacak. Bodrum Limanı'ndan başlayacak olan yarışlar, Çökertme ve Kissebükü'ne uzanacak, ardından Bodrum'da tamamlanacak. Hem Maximiles Black The Bodrum Cup 100. Yıl Anma Yarışları hem de Maximiles Black The Bodrum Cup kazananlarına kupaları ise 21 Ekim Cumartesi akşamı konserden sonra verilecek. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kuşadası İstanbul Selanik Bodrum Turizm Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title