Haberler

Giden kariyer sezonunu yaşıyor! Bedavaya gönderilen Meyer, Fenerbahçe'yi pişman etti

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin bedelsiz olarak İsviçre ekibi Luzern'e gönderdiği 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Max Meyer, küllerinden doğdu. Alman futbolcu, 21 karşılaşmada 9 gol atıp 3 asist üretti.

Fenerbahçe'den satın alma opsiyonuyla kiralık gittiği Augsburg'da gösterdiği performansla Alman Milli Takımı'na seçilen Mergim Berisha'dan sonra bir patlama da Max Meyer yaptı.

BEDELSİZ GİTTİ

Fenerbahçe'nin sezon başında İsviçre ekibi Luzern'e bedel almadan gönderdiği 27 yaşındaki orta saha, takımının gol yükünü çekti.

Giden kariyer sezonunu yaşıyor! Berisha'dan sonra Meyer de Fenerbahçe'yi pişman etti

21 MAÇTA 9 GOL 3 ASİST

Bu sezon ligde 21 karşılaşmaya çıkan Meyer, 9 gol atıp 3 asist üretti. İsviçre Kupası'nda çıktığı 2 maçta ise 1 gol kaydetti.

PİYASA DEĞERİ YÜKSELİŞTE

Luzern'e giderken piyasa değeri 500 bin euroya kadar düşen futbolcu, gösterdiği yükselişle 1.5 milyon euro seviyelerine çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Max Meyer İsviçre Luzern Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Boray Borton:

Futbola başladığından beri oynadığı kulüplerin hiç birisinin bonservis ücreti ödemediği bir futbolcu... Not: Fener olmasa aç kalacaksın Ömer...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title