Haberler

Mardinli Boksör Sezen Sude Karaboğa Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda üçüncü oldu

Güncelleme:

Mardinli boksör Sezen Sude Karaboğa, Naci Oral Genç Kadınlar ve Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda 48 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu. Karaboğa, hedeflerine ulaşmak için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Mardinli Boksör Sezen Sude Karaboğa (16), Naci Oral Genç Kadınlar ve Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda 48 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu.

Mardinli Boksör Sezen Sude Karaboğa, 24-31 Ocak tarihleri arasında Mersin'de gerçekleştirilen Naci Oral Genç Kadınlar ve Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'na, Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına katıldı. Servet Tazegül Spor Salonu'nda yapılan şampiyonaya katılan Karaboğa, Çankırılı rakibini ilk rauntta yenerek üst tura yükseldi. Karaboğa, ardından Bursa ve Yalovalı rakiplerini eleyerek yarı finale yükseldi. Yarı finalde Samsunlu rakibine elenen Sezen Sude Karaboğa, 48 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu.

"HEDEFLERİME ULAŞMAK İÇİN YILMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Mardin'i gururla temsil ettiğini vurgulayan Sezen Sude Karaboğa, "Daha iyi olmak için sürekli antrenörümle çalışıyorum. Maalesef bu turnuvada yarı finalde elendim. Ama hedeflerime ulaşmak için yılmadan çalışmaya devam edeceğim. Buradan sürekli bana destek olan aileme çok teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Karaboğa'nın antrenörü Orkun Çaylak ise "Sezen Sude Karaboğa, daha önce katıldığı turnuvada Türkiye ikinciliği elde etti. Mersin'deki bu etkinlikte üçüncü olduk. Olsun, biz çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title