Haberler

Malatya'da Sosyal Medyadan Sosyal Meydana Projesi Etkinliği Gerçekleştirildi

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Sosyal Medyadan Sosyal Meydana Projesi' kapsamında Malatya'daki konteyner kentte etkinlik düzenlendi. Müzik eğitimi alan öğrencilerin katıldığı etkinlikte depremzede çocuklara ve gençlere yönelik etkinlikler gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce 81 ilde hayata geçirilen "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana Projesi" kapsamında Malatya'daki konteyner kentte etkinlik gerçekleştirildi.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Süleyman Bulut Gençlik Merkezinde müzik eğitimi alan öğrenciler proje kapsamında Beydağı Konteyner Kent'te depremzede çocuklara ve gençlere yönelik düzenlenen etkinlikler ilgi gördü.

Gençlik merkezi halkoyunu ekibinin gösterisiyle başlayan etkinlikte depremzede gençler ve çocuklar şarkı ve türküler eşliğinde eğlendi.

Etkinlik, gençlik merkezi gönüllüleri tarafından açılan stantta çocuklara yüz boyaması ve pamuk şekeri ikramıyla sona erdi.

Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Doğan, bu tür etkinliklere devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: AA / Spor

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Malatya Gençlik Spor Eğitim Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title