Haberler

Maçın başında kırmızı kart gören Domagoj Vida'ya ceza kapıda

Güncelleme:

3-2 biten Gazişehir Gaziantep maçı sonrası konuşan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, "Vida ile konuşmadık. Hocanın raporu doğrultusunda Vida'ya ceza verebiliriz." dedi.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Gazişehir Gaziantep maçı sonrasında, A Spor'a açıklamalarda bulundu. Kavalcı, "Maçın dördündü hakemini tanıyan bileniniz var mı? Orta hakem sakatlansa maçı dördüncü hakem yönetecek, bu maçın altından kalkamaz. Dorukhan'a müdahale net kırmızı kart. Lens'e yapılan penaltı pozisyonunu da verilmemişti. Bugün aleyhimize olanlar direk veriliyor. MHK'nın biraz dikkat etmesi lazım her hafta hakem mi konuşacağız? Artık yeter." dedi.

Maçın başında kırmızı kart gören Domagoj Vida'ya ceza kapıda

"BU HAKEM CANER'E HEP SARI KART GÖSTERİYOR"

Kavalcı, "Bu hakem Caner'e hep sarı kart gösteriyor. Futbolculara geçmiş olsun dedik. Maçtan önce biz başarılar dileriz, maçtan sonra da hoca konuşur. Taraftarı anlıyoruz ama yeni bir kadro, ekip… Düzelecek. Bu iş için buradayız. Haftaya salı inşallah Burak idmanlara başlayacak. Sakatlarımız dönüyor. Vida ile konuşmadık. Hocanın vereceği rapora bakar, Vida'ya ceza olacak mı konusunda düşünürüz." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Kavalcı Gaziantep Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (11)

gs:

TAMAM tinerciler malup oldu bunlar darmadagin sira ikici kusta yarin fener cik cikide alanya da sarampole gider ondanda kurtuldukmu gerisi tamam

2
3
yanıtYanıtla
Ankara:

20 milyon euro veriyorlardı !!!

4
1
yanıtYanıtla
BANKAMATIKCILER :

SERGEN VARKEN LUCESKU VARKEN BU HOCA GETIRILIR MI

1
3
yanıtYanıtla
Black sword:

Vida mız 30 milyon yapiyehhh ama ruble hesabiii:))

3
0
yanıtYanıtla
UYUZ KUSLAR SiMDiDEN DARMADAGIN:

FENEVRASYONLU CiK CiKLER 5ci YILDIZIMIZI TAKALIM SiZ GANADLI KUSLAR AYNENDE BU KAFADA DEVAM EDiN

0
3
yanıtYanıtla
Vay kardesim:

Ne diyosun sen degisik

yanıt2
yanıt0
Memoli:

Yürü git işine sokak kedisi

yanıt1
yanıt0
misafir gergadan:

Allah kolaylık versin ama bjk gidişat hiç iyi değil hoca bjk kaç gömlek küçük geldi.Annamıyorum 9 puan önde olan takımı şampıyon yapamayan hoca nasıl bjk alınır heleki senin aslan gibi evlatların teknik direktörlük yaparken.......

1
1
yanıtYanıtla
berkay:

vidaya nie ceza kesion kardeşim sen git keseceksen abdullah avcıya fikret ormana kes o cezayı biri sevgilisyle dolaşıo diğeri parasının peşinde ayım dolsada milyonları cebime indireyimin peşinde bi kişi de demio da şu takımı bi düzeltelim bişiler yapalım.

2
0
yanıtYanıtla
Kartala Mesajlar..:

fayton sürücüsünden TIR şoförü olmasını beklemeyin. 1. dersi sivasta Atom Karınca verdi ve bu çocuk okumaz (0-3) . dedi. Çevreci GÖZ GÖZ ler, Orman da yangını erteledi (3-0) . Sonra Arap İsmail, Atom Karınca nın mesajını tekrarladı: bu çocuk okumaz(1-. 1). . Baklava diyarı Entep baklava ikramı yerine Faytoncu ve Sahibine acı biber verdi (3-2) . . Ahşap malzeme ustanın elinde nadide mobilya olurken, oduncunun eline geçerse katı yakıt olur.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title