Haberler

Maccabi Netanya-Medipol Başakşehir maçına doğru - Erdinç Sözer

Güncelleme:

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu rövanş maçında yarın deplasmanda İsrail ekibi Maccabi Netanya ile karşılaşacak Medipol Başakşehir'de teknik sorumlu Erdinç Sözer, karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını söyledi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu rövanş maçında yarın deplasmanda İsrail ekibi Maccabi Netanya ile karşılaşacak Medipol Başakşehir'de teknik sorumlu Erdinç Sözer, karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını söyledi.

Sözer, turuncu-lacivertli takımın kalecisi Volkan Babacan ile maçın oynanacağı Netanya Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında yarınki karşılaşmaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Maccabi Netanya ile oynadıkları ve berabere kaldıkları ilk maçın "çok sert, çok hızlı ve çok yoğun" geçtiğini belirten Sözer, "Yarın yine iki takımı çok motive, çok hırslı, çok hedefli bekliyoruz. Netanya, kuvvetli bir takım. Ama biz de kuvvetli bir takımız. Son maçta bunu gördük. Çok erken bir gol yemiştik. O gole 90 dakika içinde karşılık vererek beraberliği getirebildik. Yarın yine beklediğimiz hızlı, yoğun maça biz çok iyi hazırlandık. İki takım için de çok önemli olacak. Ona göre hazırlandık." diye konuştu.

Sözer, belinden sakatlık yaşayan Cezayirli stoperleri Ahmed Touba dışında tam kadro sahaya çıkacaklarını paylaşarak, "Biz yarın çok hedefliyiz. Kendi oyunumuzu her zaman hangi takım olursa olsun, oyun felsefemizi, pas oyunumuzu, sert de olsa sahaya yansıtmaya çalışacağız. Bu oyunumuzla galibiyet almak ve turu geçmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Maccabi Netanya'nın önceki maçlarını analiz ettiklerini aktaran Sözer, rakiplerinin "agresif oyun tarzına" saygı duyduklarını vurgulayarak, "Biz de kendi felsefemizle en iyi oyunumuzu sahaya yansıtıp tur atlamak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Sözer, oyuncu olarak da Avrupa lig maçları tecrübe ettiğini yarın çok enerjik dolu bir maç beklediklerini paylaşarak takımının ikinci tur şansını yüzde 50 olarak değerlendirdi.

Turuncu-lacivertli ekibin kalecisi Volkan Babacan, İstanbul'daki ilk maçta beklemedikleri şekilde 1-0 geriye düştüklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Sonrasında hem oyun bilgimiz, oyun geçmişimiz ve sahaya yansıtma düzenimiz olduğu için 90 dakika boyunca, açıkçası galibiyeti kaçırdık. Yarın da zorlu bir maç olacağını biliyoruz. Kendi oyun stilimizi sahaya yansıttığımız zaman onların mücadelesine de aynı mücadeleyle cevap verdiğimiz zaman yarın bir üst tura çıkacağımıza inanıyorum."

Kaynak: AA / Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi Maccabi Netanya Başakşehir Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title