Haberler

    Kweuke, Çaykur Rizespor'un Sözleşme Fesih Teklifini Reddetti: Paramı İstiyorum

    Güncelleme:

    Çaykur Rizespor'da uzun süren sakatlığı nedeniyle kulübe katkı veremeyen Leonard Kweuke, Rize ekibinin sözleşme fesih teklifini reddetti, önümüzdeki 4 yılın parasını istedi.

    Çaykur Rizespor uzun bir sakatlık döneminden geçerek, takıma katkı sağlayamayan Kamerunlu Léonard Kweuke'ye sözleşme fesih teklifinde bulundu. Ancak Kamerunlu forvet kulübün bu teklifini reddetti.

    Çaykur Rizespor Kulübü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

    "4 yıl daha sözleşmesi bulunan ve sağlık problemleri nedeniyle uzun zamandır takıma katkı veremeyen Kweuke sözleşme fesih teklifimizi kabul etmedi.

    "BÜTÜN ALACAKLARINI TALEP EDİYOR"

    Kweuke takımına katkı vermediği gibi önümüzdeki 4 yılın alacaklarını talep etmektedir. Bu bağlamda kendisine 30 Temmuz tarihinde alacaklarının bir kısmını ödememiz gerekmektedir. Kweuke'nin talep ettiği ücret, isim sponsorumuz olan Çaykurun sağladığı desteğin bile çok çok üzerindedir."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Leonard Kweuke Spor Haberler

    500

    Yorumlar (21)

    Gerçek:

    ''''Kweuke''nin talep ettiği ücret, isim sponsorumuz olan Çaykurun sağladığı desteğin bile çok çok üzerindedir. ''''''Eee ne yani adamla sözleşme imzalarken aklınız neredeydi. Maç başına sözleşme yapsaydınız o zaman. . Boyunuzdan büyük işlere kalkışırsanız sonucuna da katlanmak zorundasınız. . Adam sonuçta hakkını istiyor. . .

    9
    0
    yanıtYanıtla
    ROTASIZLAR:

    2 YIL ÖNCE ÇOK GÜZEL PARAYA SATILIRDI. YAŞ 30''DAN FAZLA NİYE 4 YILLIK SÖZLEŞME YAPARSIN Kİ. BU ZİHNİYETLE TÜRK FUTBOLU BİR YERE GELMİYOR İŞTE. SANKİ 20-25 YAŞINDA O PARAYI MECBUR VERİLECEK.

    5
    0
    yanıtYanıtla
    LOGAN:

    Devlet memurları iş kazası geçirdiğinde devlet, 5 ay işimize yaramazsın deyip işten mi atıyor, maaş mı vermiyor? Yapmışsın sözleşmeyi, adam barda sakatlanmamış, seve seve ödeyeceksin tüm sözleşme karşılığını. Yoksa yapmayacaktın uzun vadeli, yüklü sözleşme

    3
    0
    yanıtYanıtla
    8. HUDUT GAZILER IGDIR:

    kopru altinda antrenman var deyin bi odun cekin islem tamam

    1
    2
    yanıtYanıtla
    SSK EMEKLİSİ:

    İŞ BİLMEZLERİN İŞ BAŞINA GETİRİLMESİ NETİCESİ OLUŞAN HEZEYANLAR ; VEYA BİLEREK İSTEYEREK YAPILAN , MEMLEKETE KÖTÜLÜKLER. . .

    2
    1
    yanıtYanıtla
    alpi 06:

    adam Rize için savaşmış sakatlanmış. hemen fesh etmek yakışık almamış. iyileştirin oynayın veya satın. çok değeri artsaydı fazla fiyata satardınız. değeri düşünce de katlanacaksınız.

    2
    1
    yanıtYanıtla
    zor işler:

    sözleşme yaparken uzun yıllar bizde diye seviniyordunuz, şimdi ne oldu?

    2
    0
    yanıtYanıtla
    dady:

    adam haklı sen bu karakterde bir futbolcuya 4 yıllık mukavale yaparsan adamda haklı olarak sakat bıle olsa parasını almadan gitmez bizim gereksiz yönetıcıler yuzunden 2. sınıf nice futbolcular hayatlarında göremeyecegi paraları ülkemızden alıp götürdüler . sende götür bakalım kwueke kardes

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Aydın:

    Madem sponsorun destek olarak verdiği paranın çok üzerinde, zamanında o kontratı yapmasaydınız Kweuke haklı adamın parasını verin vızıldamayın.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Tutuncu:

    Lazların kendilerine faydası yok..Trabzon ligden düşürdü.bu adam ne yapsin

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title