Haberler

Kuveyt, Cüneyt Çakır'ı konuşuyor! Maçın son düdüğüyle birlikte çok zor anlar yaşadı

Güncelleme:

Cüneyt Çakır'ın yönettiği Kuveyt Emir Kupası finalinde oynanan Al Kuwait-Al Qadisia maçının son düdüğüyle birlikte FIFA kokartlı hakemimiz, futbolcuların yoğun itirazlarıyla zor anlar yaşadı.

Kuveyt'te Emir Kupası finalinde Al Kuwait, Kongolu forveti Dieumerci Mbokani'nin attığı golle 1-0 kazanarak kupanın sahibi oldu. Başarılı yönetimiyle kamuoyundan alkış alan Cüneyt Çakır, karşılaşmanın sonunda futbolcuların itirazlarından nasibini aldı.

TEKRAR GÖSTERİMLERDE KARARLARININ DOĞRULUĞU ANLAŞILDI

Cüneyt Çakır 90 dakika boyunca oldukça başarılı bir yönetim sergilerken, tartışmalı pozisyonlarda verdiği kararların doğruluğu, pozisyonların tekrar gösterimlerinde ortaya çıktı. Ancak maçın hararetiyle deneyimli isme saha içinde çok sayıda karşı çıkışlar meydana geldi.

FUTBOLCULAR, CÜNEYT ÇAKIR'A SÜREKLİ İTİRAZ ETTİ

Hakemin düdüğüyle oyunun durduğu birçok pozisyonda futbolcular, Cüneyt Çakır'a kalabalıklar halinde yoğun itirazlarda bulundu. Maç içinde sarı kartına da başvuran tecrübeli hakem, Al Qadisialı oyuncuların penaltı itirazında bulunduğu bir pozisyonda ise VAR ile iletişim kurarak, kararının teyidini aldıktan sonra oyunu devam ettirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cüneyt Çakır Kuveyt Haberler

500

Yorumlar (7)

Heyy Heyyy:

KEŞKE İKİ TANE YAPIŞITIRSALARDI ADAM DEĞİL ZATEN CÜNEYT EMEK HIRISIZI

108
77
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Vuramadınız mı yahu 2 tane

91
70
yanıtYanıtla
İbrahim YÜCEL:

ARAPLAR MIZIKÇIDIR ÇOK ŞAŞMAMAK LAZIM

85
56
yanıtYanıtla
mojo risin:

Orayı da karıştırmış :)).. adamın yönettiği her on maçın sekizi alt bitiyor sevmiyor adam gol sevincini

84
35
yanıtYanıtla
UğuR DURAN:

Türkiye hariç her yerde hakemlik yapıyor ama Türkiye de gözlerini kapatarak yapıyor bu işi.. İnsan; acaba Türkiye de vasat olmasının sebebi NE diye düşünüyor.

68
9
yanıtYanıtla
Tahsin Taş:

Türkiye de eyyam Avrupa da kral sebebi kirli oyunlar

63
9
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

baktılar Türkiye de hakemlerin üzerinde oynayınca baskı altına almak işe yarıyor. bunlşar da bizde baskı altın alalım demişler.

15
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title