Haberler

Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu Samsun-Havza etabı tamamlandı

Güncelleme:

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu tarafından düzenlenen Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu'nun Samsun-Havza etabı sona erdi. İlk etabı Süper Toto Bisiklet Takımı sporcusu Serdar Anıl Depe birinci olarak tamamladı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu'nun (SAMKON) ortaklaşa düzenlediği Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu'nun Samsun- Havza etabı sona erdi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve SAMKON tarafından organize edilen ve Tütün İskelesi önünden start alan ve 160 kilometreden oluşan Samsun- Havza etabı sona erdi.

Turun ilk etabını Süper Toto Bisiklet Takımı sporcusu Serdar Anıl Depe birinci olarak bitirdi. Samsun-Havza etabının ikincisi Süper Toto Bisiklet Takımı sporcusu Kaan Soylu Özkalbim, üçüncü Beykoz Belediyespor Kulübünden Muhammet Erkan oldu.

Etapta dereceye girenlere madalyaları, Atatürk Evi önünde düzenlenen törenle verildi.

Ödül törenine Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, SAMKON Genel Başkanı Hasan Kaya Aşçı, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Metin Gengiz, SAMKON Genel Başkanı Yardımcısı Harun Kurt ve Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ile vatandaşlar katıldılar. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Samsun Havza Turizm Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title