Haberler

Konica Minolta Camea Golf Cup 2017 Yapıldı

Antalya'nın Serik İlçesi'nde düzenlenen Konica Minolta Camea Golf Cup 2017 Türkiye finali yapıldı.

Antalya'nın Serik İlçesi'nde düzenlenen Konica Minolta Camea Golf Cup 2017 Türkiye finali yapıldı. Turnuvanın şampiyonu olan Hasan Ceylan, önümüzdeki yıl yapılacak dünya finalinde Türkiye'yi temsil edecek.

Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Montgomerie Maxx Royal Golf Club'de bu yıl üçüncüsü düzenlenen Konica Minolta Camea Golf Cup 2017'ye 40 amatör golfçü katıldı. Turnuvanın şampiyonu Hasan Ceylan olurken, ikinciliği Anıl Amitoğlu, üçüncülüğü ise Recep Turan elde etti. Turnuvanın şampiyonu 13-14 Mart 2018 tarihlerinde Güney Kıbrıs'ta yapılacak olan ve ülke birincilerinin katılacağı Konica Minolta Camea Golf dünya finalinde Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandı.

Turnuvada dereceye girenlere ödüllerini Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Hakan Duran, Matrix Travel Başkanı Yavuz Güngör ve Calista Otel Genel Müdürü Ali Kızıldağ verdi.

Turnuvada Serik Kaymakamı Haluk Şimşek, OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, Titanic Otelleri sahibi Mehmet Aygün, POYD Başkanı Hakan Duran, Calista Otel sahibi Ali Özdoğan, Cornelia Deluxe Otel Genel Müdürü Ali Şahin de mücadele etti.

Konica Minolta Antalya Bölge Müdürü Necdet Baş, bölge turizminin en önemli değerlerinden golf sporunu destekleyerek sektöre verdikleri önemin altını çizdi. Baş, "3 yıldır turnuvanın Türkiye serisini yapıyoruz. Burada birinci olan Türkiye adına Güney Kıbrıs'ta yarışacak" dedi.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hasan Ceylan Antalya Türkiye Belek Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title