Haberler

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can: Fenerbahçe maçımız ertelenebilir

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Kırklarelispor arasında oynanacak karşılaşma ertelenebilir. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, lig maçı için gittikleri Trabzon'dan henüz dönemediklerini ve uçuşun iptal olması halinde Fenerbahçe maçlarının ertelenebileceğini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında Fenerbahçe ile Kırklarelispor arasında oynanan maç öncesinde önemli bir gelişme yaşandı ve karşılaşmanın ertelenme durumu ortaya çıktı.

2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Kırklarelispor, geride kalan hafta sonu Hekimoğlu Trabzon ile oynayacağı maç için Trabzon'a gitti. Ancak Karadeniz Bölgesi'nde yoğun kar yağışının olumsuz hava koşullarına neden olması nedeniyle müsabaka ertelendi. Bölgede uçuşlar iptal olduğu için de Kırklarelispor henüz Trabzon'dan ayrılamadı.

FENERBAHÇE MAÇINA YETİŞEMEYEBİLİRLER

Bu gelişme üzerine Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ile iletişime geçen Kırklarelispor yöneticileri, henüz Trabzon'dan çıkamadıklarını ve Salı akşamı 20:30'da oynanacak Fenerbahçe maçına yetişemeyebileceklerini ilettiler.

Bu gelişmenin ardından TFF yetkilileri, Kırklarelispor'un durumunu beklemeye başladı. Eğer Kırklarelispor kafilesi, pazartesi günü uçuşların gerçekleşmesi halinde İstanbul'a gelecek. Ancak uçuşların iptal olması halinde büyük olasılıkla karşılaşma ertelenecek.

BAŞKANDAN AÇIKLAMA VAR

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, konu hakkında yaptığı açıklamada, "Sabah, öğlen uçakları iptal oldu, saat 18:00'de de uçağımız var, bu da iptal olursa zaten İstanbul'a gelemiyoruz. TFF ile görüştük, biz oynamak istiyoruz ancak şu an için İstanbul'a gelemiyoruz. Trabzon'da son 5 yılın en yoğun kar yağışı var. Saat 6'da uçak var ve onu bekliyoruz. Şu anda 6'daki uçağımız için bir iptal pozisyonu yok ancak bekliyoruz. Bugün gelemezsek, yarın da saat 2'de bir uçağımız var ama maça yetişemeyiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kırklarelispor Volkan Can Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (19)

BJK gs:

Gs ve BJK Trabzonun devlet tarafından kollandıgını söylemeye korkuyorlar

21
8
yanıtYanıtla
can:

hadı ordan fesat fenevli

yanıt1
yanıt7
.:

Hiç olmazsa bazıları gibi kendini devletten büyük görüpte kitlesel sokak olaylarına dönüşebilir açıklaması yapmıyorlar .

yanıt1
yanıt5
KupaBeyi:

Maç ertelenir ve bu hafta oynanmaz haftaya oynanır niyemi ? çünkü fenerin en kilit 2 adamı sınırda Gustavo ve Vedat. Bu haftaki Ankara maçında 2 side kart görür ve hafta arası cezayı çeker Galatasaray maçında 11 de olurlar fener bu tarz oyunları yapmayı çok seviyor nede olsa kendilerine yakışan birşey.

5
16
yanıtYanıtla
seç:

kupabeyi senaryoyu hemen yazdın sizin kendiniz yazmaya kendiniz oynayamada üstünüze yok

yanıt13
yanıt1
KOMİK:

Vedat size bir şeyler yapacağını hissettin mi la yoksa?

yanıt8
yanıt3
Serhat:

Haberi okumadan yorum yapmışsın mazereti olan taraf fenerbahçe değil yani.okuma yazman yoksa yanındaki biri okusun sana.

yanıt8
yanıt0
ibrahim:

ERTELENSE NE OLUURRRRRRRRRRRRRRRR

8
0
yanıtYanıtla
Mahmut17:

Senin gibi gereksizler gereksiz yorum yapar

yanıt4
yanıt1
Aaaa:

Ts fb yari finalde 5 atar

1
5
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title