Haberler

Kırklareli Valisi Osman Bilgin: "Fenerbahçe'yi yenebiliriz"

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak GMG Kırklarelispor'un oyuncularının önceki performanslarını sergilemeleri halinde konuk ekibi yeneceklerine inandığını belirtti.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak GMG Kırklareli spor'un oyuncularının önceki performanslarını sergilemeleri halinde konuk ekibi yeneceklerine inandığını belirtti.

Vali Bilgin, makamında GMG Kırklareli spor Kulübü Başkanı Volkan Can ile futbolcuları kabul etti.

Takım oyuncuları ve teknik heyeti tebrik eden Bilgin, takımın yarın oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandığını bildiğini ifade etti.

Kırklareli spor'un Fenerbahçe'yi yeneceğine inandığını kaydeden Bilgin, "2. Lig takımı olarak son 8 takım arasında olması takımın büyük başarısının göstergesidir. İnsan istedikten, azmettikten sonra başaramayacağı, üstünden gelemeyeceği hiçbir şey yoktur." diye konuştu.

Tüm taraftarları karşılaşmayı izlemeye davet eden Bilgin, şu ifadeleri kullandı:

"Taraftarlardan tek ricam şudur, ülkemizde spor konusunda özellikle profesyonel futbol liginde en çok izlenen spor dalı futbol. Ancak bazen istenmeyen nahoş olaylar oluyor. İlimizde çok şükür bu alanda bir sıkıntı yaşamadık. Yarın da yaşanmayacağına inanıyoruz. Yarın Fenerbahçe de bizim misafirimiz. Biz burada nasıl futbol oynayacaksak, İstanbul'da da oynayacağız. Orada da misafir olacağız. Taraftarlarımızdan ricam Türk örf ve adetlerine uygun şekilde, nasıl ki evimize gelen misafiri baş köşede tutuyorsak, aynı şekilde karşılayalım. Sporun içinde her türlü centilmence tezahüratı her şeyi yapabiliriz onunla ilgili hiçbir sıkıntı yok. Ama onun haricinde taşkınlık, farklı şeyler olmamasını istiyoruz."

"Futbolcularla münakaşaya girmeyin"

Vali Bilgin, GMG Kırklarelispor'un Fenerbahçe'yi kupadan eleyeceğine inandığını belirtti.

Kent olarak tek yürek olduklarını vurgulayan Bilgin, "Diğer maçlardaki performansı ortaya koyabilirsek Fenerbahçe'yi yenebiliriz. Bu inanma ile ilgili bir şey. Sizden tek ricam diğer maçlardaki performansı gösterin. Futbolcularla da münakaşaya girmeyin." değerlendirmesinde bulundu.

Bilgin, GMG Kırklarelispor için marş hazırlattıklarını da sözlerine ekledi.

GMG Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can ise takım olarak Fenerbahçe'yi kupadan eleyeceklerine inandıklarını bildirdi.

Takım kaptanı Davut Babur da Fenerbahçe karşılamasına inanarak çıkacaklarını belirterek, "Bizim yüreğimiz var, çıkacağız sonuna kadar mücadele edeceğiz." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Kupası Kırklarelispor Kırklareli Fenerbahçe Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor?
Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title